Sønderjysk Ronaldo føler sig hængt ud på nettet

Sønderjyde, der deler navn med den kendte fodboldspiller, overvejer erstatning efter historie på netmedier.
En sønderjyde, der deler navn med den portugisiske fodboldspiller Cristiano Ronaldo, føler sig hængt ud på nettet. Arkivfoto.
En sønderjyde, der deler navn med den portugisiske fodboldspiller Cristiano Ronaldo, føler sig hængt ud på nettet. Arkivfoto. Foto: ANDERS WIKLUND/AP

En historie om, at lokalpolitiet i Aabenraa blev tilkaldt af en mand, der følte sig truet af Cristiano Ronaldo, står torsdag at læse på flere mediers hjemmesider.

Onsdag aften ringede en mand til politiet og påstod, at ingen ringere end Cristiano Ronaldo stod foran hans dør og krævede at komme ind, så han kunne tæske sønderjyden.

Det skriver blandt andre jv.dk.

Der var dog ikke tale om den berømte fodboldspiller, der torsdag aften står i spidsen for det portugisiske landshold, når det spiller imod Danmark.

Derimod var der tale om en sønderjyde, der deler navn med fodboldtalentet, og han synes bestemt ikke, at det er morsomt at blive hængt ud med navn på flere netmedier.

- De gør sig sjove på min klients bekostning, siger mandens advokat Erbil Kaya til Ritzau.

- Han er ikke sigtet for noget, og han er meget generet af skriverierne, fortsætter advokaten og påpeger, at hans klient formentlig er den eneste i området - om ikke i hele Danmark - med netop det navn.

Erbil Kaya har nu søgt aktindsigt hos politiet for at finde ud af, hvad anmeldelsen onsdag aften gik ud på, og hvad politiet har skrevet i sin rapport.

- Derefter vil vi overveje, om vi skal søge erstatning, siger han.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.