Sød video: Disse dyr blev reddet - sådan har de det nu

Se den glade video med dyr, der stak af fra landbruget og endte på et pensionat.

Er det her verdens gladeste video?

Sød er den i hvert fald - videoen, hvor en flok grise og andre dyr løber rundt og leger og nyder livet, efter de har undsluppet deres skæbne som landbrugsdyr og middagsret.

Det er organisationen Edgar's Mission i Australien, der står bag klippet. Det er et pensionat for dyr, der er blevet reddet ud af landbruget - blandt andet grise, høns og kaniner.

På pensionatet, der bliver drevet uden profit, kan dyrene hygge sig med hinanden og på forskellige legepladser og åbne marker.

Der bor over 300 dyr på pensionatet, og alle har fået et navn. På hjemmesiden kan man læse om alle dyrenes forhistorie. For eksempel kan man læse at soen Marley, der kom til pensionatet efter at være stukket af fra et landbrug, elsker at blive kløet på maven.

Man kan også møde ællingerne Flip, Flap og Flop, der blev fundet efterladt uden i en kasse uden for en dyreklinik. Og så huser pensionatet også en sort og hvid gris ved navn Michael Jackson.

Edgar's Mission tilbyder også private dyreelskere i Australien at adoptere et eller flere dyr. Især grise og geder søger nye hjem.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.