Socialrådgiver: "Jeg forstår dig så godt, Joachim B. Olsen"

Socialrådgiver Roar Muhammed Johansen forstår godt Joachim B. Olsens holdninger til arbejdsløse og kontanthjælpsmodtagere - set i lysets af LA-politikerens egen succes. Men socialrådgiveren mangler forståelse den modsatte vej, skriver han i et blogindlæg på vegne af alle socialt udsatte.
- Det bedrøver mig at du har så lidt forståelse for hvem vi er, skriver socialrådgiver Roar Muhammed Johansen på vegne af alle socialt udsatte.
- Det bedrøver mig at du har så lidt forståelse for hvem vi er, skriver socialrådgiver Roar Muhammed Johansen på vegne af alle socialt udsatte. Foto: Scanpix arkiv

Et blogindlæg på Avisen.dk af socialrådgiver Roar Muhammed Johansen stilet til beskæftigelsesordfører for Liberal Alliance Joachim B. Olsen er blevet delt og læst flittigt på facebook.

Socialrådgiveren skriver, at han godt forstår Joachim B. Olsens logik om, at hvis bare man bliver presset nok og tager sig sammen, kan man få succes ligesom LA-politikeren selv.

Det kan virke logisk set fra LA-politikerens synspunkt, skriver socialrådgiveren.

"Men det bedrøver mig at du har så lidt forståelse for hvem vi er". "Vi er de socialt udsatte"  skriver Roar Muhammed Johansen og kommer med en række eksempler for at tegne en skarp kontrast til politikeren:

"Det er os som de andre i bussen rynker på næsen af," "Det er os som konen og manden pludselig skred fra så vi bedøvede smerten med alkohol og mistede vores arbejde" og "Det er os der er så depressive at vores tænder er rådnet fordi vi ikke har overskud til at børste dem," skriver han og fortsætter.

"Vi har ikke oplevet dine sejre, og dine succér. Vi har ikke lært det du har lært. Til gengæld er mange af os mærkede med de nederlag, overgreb og sygdomme der har ramt os igennem livet. Det har givet os ar på sjæl og krop der aldrig forsvinder".

Læs hele blogindlægget her

 


Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.