Snydt: Fræk natklub lænsede firmadankort for 36.000 kroner

En dansk forretningsmand fik en uventet regning efter en nat på en russisk natklub.
Ups. Efter en nat på en russisk natklub manglede der pludselig 36.000 kroner på den danske forretningsmands firmadankort. Selv aner han ikke, hvor de er blevet af.
Ups. Efter en nat på en russisk natklub manglede der pludselig 36.000 kroner på den danske forretningsmands firmadankort. Selv aner han ikke, hvor de er blevet af. Colourbox

En dansk forretningsmand er formodentligt mødt op på arbejde med rødglødende ører efter en nat med rødglødende firmadankort.

På en forretningsrejse i Rusland er han nemlig blevet trukket hele 36.000 kroner på én nat efter et besøg på en natklub. Pengeinstitutankenævnet har netop afvist klagen fra forretningsmanden, der hævder, at han ikke selv har hævet pengene. Det skriver Jyske Vestkysten.

Manden siger, at han kun har betalt for indgangen til klubben, to flasker vin og en drink - i alt lidt over 1.200 kroner. Men ud over det blev der i løbet af natten hævet penge 14 gange på firmakortet og brugt cirka 36.000 kroner. Alle hævningerne er foregået med pinkode, og manden havde ikke mistet kortet - derfor kan det ikke bevises, at han ikke selv har hævet pengene.

Ifølge manden selv må personalet på natklubben have afluret hans kode og taget hans dankort, når han ikke var opmærksom - og lagt det tilbage igen uden han opdagede det.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.