Snedig Mascha Vang snyder datteren til sutte-stop

Blogger Mascha Vang har brugt en helt speciel metode til at få datteren til at smide sutten på én dag.
Mascha Vang er den stolte mor til datteren Hollie Nolia, som har inspireret hende til at designe en linje af børnetøj.
Mascha Vang er den stolte mor til datteren Hollie Nolia, som har inspireret hende til at designe en linje af børnetøj. Foto: Nils Meilvang/Scanpix

Selv om Mascha Vang ikke længere bor sammen med datteren Hollie Nolias far, den tidligere racerkører Nicolas Kiesa, så har den 37-årige blogger ikke problemer med børneopdragelsen på egen hånd.

I hvert fald ikke, hvis man skal tro hendes nyeste blogindlæg på bloggen maschavang.dk.

Her fortæller realitybaben om sin snedige strategi, der skulle få Hollie Nolia til at smide sutten, i det øjeblik hun fyldte fire år. Og den strategi har tilsyneladende virket helt efter planen.

I hvert fald har Hollie Nolia mod al forventning næsten ikke talt om sin sut, siden sin fødselsdag den 5. oktober. Og Mascha Vang havde da også på forhånd besluttet, at der ikke skulle gøres et stort nummer ud af overgangen.

- Jeg har flere gange sagt til hende, at når man er fire år, så kan man ikke lide sutten mere, for den smager bare så grimt, når man er blevet så stor, skriver Mascha Vang i blogindlægget.

Men selv om Hollie Nolia havde svært ved at tro sin mor, så meddelte hun alligevel på sin fødselsdag, at det nu var slut med sutten.

- På andendagen var hun lidt ked og sagde, at hun bare gerne ville være lille igen, så hun kunne få sutten. Det varede egentlig kun kortvarigt, og hun har ikke nævnt sutten siden, skriver Mascha Vang i blogindlægget.

Blogger-moren havde ellers forberedt sig på det værste og bevæbnet sig med et produkt mod neglebidning, som hun i værste tilfælde kunne smøre på sutten. Men det blev altså ikke nødvendigt, lyder det fra den stolte mor.

Du kan læse hele Mascha Vangs indlæg her: http://maschavang.dk/2016/10/28267/

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.