Smukke Rosalinde fra Badehotellet: Om sundhed

Den 24-årige skuespiller Rosalinde Mynster er for tiden aktuel i serien Badehotellet – privat elsker hun at stå i køkkenet og eksperimentere.
Rosalinde elsker kokosolie...og slik
Rosalinde elsker kokosolie...og slik Scanpix

Det er ikke bare i Badehotellets køkken, at Rosalinde Mynster svinger med grydeskeer og laver mad. Det gør hun også meget gerne derhjemme, fortæller hun til fit LIVING.

- Jeg elsker at lave mad og synes, at jeg kan mærke, hvilken betydning maden har for min krop. Hvis jeg spiser en salat og en burger, reagerer kroppen jo helt forskelligt. Burgeren gør mig tung og oppustet. Men dermed ikke sagt, at jeg aldrig spiser en burger, siger hun til fit LIVING.

LÆS OGSÅ: Om Anne Louise Hassing fra Badehotellet

Det med at være fanatisk omkring mad, det er Rosalinde ikke. Hun fortæller, at hun synes, det er sjovt at afprøve nye madtendenser som juicekure, palæokost og andet. Men hun lever aldrig 100 procent efter ét princip, for det tror hun ikke er sundt for kroppen.

LÆS OGSÅ: Derfor skal du drikke kaffe før din træning

Kokosolie skal der i

Godt nok er hun ikke fanatisk, men en ting sværger skuespilleren til og det er kokosolie, som hun omtaler som et universalprodukt. Hun smører det både på brød, steger i det og bruger det som bodyolie. Jo, det kan bruges til lidt af hvert.

LÆS OGSÅ: Kendt fra TV: Jeg synder også med kage og drinks

Det kan godt lyde som om, at den smukke skuespiller har et utroligt mådehold og det har hun sådan set også. Hun sørger for at træne, spise sundt og undgår Matador Mix på grund af farvestofferne og E-numre, men hun kan også synde med kage og slik, fortæller hun til træningsmagasinet:

- Jeg kan have svært ved at styre mit slikindtag, for jeg kan blive ved og ved og nøjes ikke kun med to stykker. Jeg vil gerne lære, at det ikke behøver at være hele pakken, der tømmes.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.