Smugkig: Camilla af Rosenborg sælger huset

460 kvadratmeter. Så stor er den villa, som dronning Margrethes grandniece, Camilla af Rosenborg og hendes eks-mand Mikael Rosanes, netop har sat til salg.
Selvom komtesse Camilla af Rosenborg er medlem af den kongelige familie, så er det ikke et slot hun har sat til salg efter skilsmissen fra Mikael Rosanes. Det er en villa, der dog render op i 460 kvadratmeter.
Selvom komtesse Camilla af Rosenborg er medlem af den kongelige familie, så er det ikke et slot hun har sat til salg efter skilsmissen fra Mikael Rosanes. Det er en villa, der dog render op i 460 kvadratmeter. Foto: Katrine Emilie Andersen/Scanpix/arkiv

Efter skilsmissen har Camilla af Rosenborg og Mikael Rosanes valgt at sætte villaen på Bistrupvej i Birkerød til salg.

Det skriver Boliga Kendte.

- Vi sælger huset, fordi vi skal skilles, men der er intet hastværk. Vi bor her stadig begge to, fortæller Camilla af Rosenborg.

Andel og husbåd søges

Både Camilla af Rosenborg og hendes mand gennem 21 år, Mikael Rosanes, ved godt, hvor de vil bo, når villaen er solgt.

Hun vil gerne blive i de grønne områder og håber på at finde en andelsbolig i Lyngby-Taarbæk, mens Mikael Rosanes leder efter en husbåd med kajplads i København.

Specielt hus

Camilla af Rosenborg, som er kong Christian d. 10.s oldebarn, dronning Margrethes grandniece og kronprins Frederiks og prins Joachims grandkusine, har trods det blå blod i årene de seneste 12 år boet - som mange andre - i et parcelhuskvarter med plads til børn, madlavning og lektielæsning.

Og nu hvor huset skal sælges, har komtessen og hendes tidligere ægtefælle som mange andre også valgt selv at stå for salg og fremvisninger.

Fredag kom den 240 kvadratmeter store villa i Birkerød nemlig til salg til en pris på 6.995.000 kroner på Boliga Selvsalg.

- Vi har valgt selv at sælge huset, fordi vi føler, at vi kender det bedst. Vi har boet her siden 2004 - og det er et meget specielt hus, siger Camilla af Rosenborg til Boliga Kendte.

460 kvadratmeter i to etager

Huset er opdelt i flere afdelinger; én til erhverv og to til beboelse. Den ene af dem har været lejet ud, men ifølge salgsopstillingen kunne fordelingen også være ideel til familien, der gerne vil bo flere generationer under samme tag - og samtidig have hjemmearbejdsplads.

I alt rummer huset, som udover de 240 kvadratmeter i stueplan, også har en kælder på hele 220 kvadratmeter, 15 værelser. Derudover får de nye købere også en have med en stor terrasse i komposit med udespa.

Du kan se villaen her

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.