Smigret Olsen: Jeg får flere jobtilbud

Udmeldingen om at stoppe som landstræner har fået flere klubber til at kontakte Morten Olsen med jobtilbud.
Morten Olsen meddelte i sidste uge, at han stopper som cheftræner for fodboldlandsholdet efter EM næste år, når han har kontraktudløb. Det skete i forbindelse med udtagelsen af landsholdet til testkampene mod USA og Frankrig senere i marts. Morten Olsen blev landstræner i 2000, og hvis landsholdet kvalificerer sig til EM-slutrunden i Frankrig næste år, når han altså op på 16 år som landstræner. Ritzau.
Morten Olsen meddelte i sidste uge, at han stopper som cheftræner for fodboldlandsholdet efter EM næste år, når han har kontraktudløb. Det skete i forbindelse med udtagelsen af landsholdet til testkampene mod USA og Frankrig senere i marts. Morten Olsen blev landstræner i 2000, og hvis landsholdet kvalificerer sig til EM-slutrunden i Frankrig næste år, når han altså op på 16 år som landstræner. Ritzau. Nils Meilvang/Scanpix

Gennem årene som landstræner for Danmark har Morten Olsen flere gange været sat i forbindelse med et skifte til forskellige klubber. Nu har han sat dato på sin exit fra landstrænerposten, og det har vækket interessen i flere klubber.

- Der har været nogle klubber, som spørger, og som er interesserede. Det er der altid. Der har været nogen, der har spurgt, om jeg kan starte allerede nu, fortæller Morten Olsen til DR.

Han har dog ingen planer om at forlade landsholdet før tid, og eventuelt interesserede må have tålmodighed.

- Det er da smigrende, men det kan jeg altså ikke. Jeg har meldt ud, at det først er om 16 måneder, siger han.

Faktisk har han slet ikke besluttet, om han ønsker at fortsætte som træner, når kontrakten med DBU udløber sommeren 2016.

- Vi må se, om kræfterne og jobbene er der til den tid, lyder det fra landstræneren.

Morten Olsen og landsholdet samles mandag i Aarhus, hvor holdet skal forberede sig til de to testkampe mod USA og Frankrig. Onsdag tager Danmark imod USA, mens det på søndag gælder Frankrig i Saint Etienne.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.