Smerteplaget Karsten Ree: Janni hjælper med strømperne

Karsten Ree frygter, at kræften har bredt sig. Hans hustru, Janni Christensen, må hjælpe den 71-årige milliardær med at tage strømper på.
Karsten Ree prøver at få en så almindelig hverdag som muligt og rejser derfor en del med hustruen, Janni Christensen.
Karsten Ree prøver at få en så almindelig hverdag som muligt og rejser derfor en del med hustruen, Janni Christensen.
Foto: Scanpix/arkiv

Fredag skal rigmanden Karsten Ree scannes. Han skal undersøges for, om den blærekræft, han fik konstateret i foråret 2015, har bredt sig til knoglerne.

Det fortæller han til Her & Nu.

71-årige Karsten Ree har store smerter i ryggen. Så store at han nødtvungent må tage smertestillende medicin for at kunne sove.

Han bliver desuden nødt til at få hjælp af sin hustru, Janni Christensen, for at få strømper på, fortæller han til ugebladet.

- Jeg har haft rygsmerter forholdsvis længe. Jeg kan ikke sove på ryggen. Jeg kan skiftevis sove på den ene og den anden side, men jeg har virkelig ondt. Smerterne er ulidelige. Jeg tager noget smertestillende for at sove. Jeg vil helst undgå det, men det kan jeg ikke. Jeg kan ikke nå min venstre fod, så Janni hjælper mig med sko og strømper, fortæller Karsten Ree.

Da Karsten Ree fik blærekræft, gik han imod lægernes råd om at fjernet blæren. Han valgte i stedet at få skyllet blæren ud med Calmette-vaccine. Den såkaldte Calmette-behandling er temmelig smertefuld, og kan, i følge Blærekræftforeningen, kun holde kræften nede, og aldrig fjerne den helt.

Nej til 10 lorteår

De voldsomme smerter i ryggen tærer på Karsten Rees kræfter, men ifølge Her & Nu, så insisterer han på, at han skal have det bedste ud af hverdagen trods trætheden. Så han sørger for at få nogle gode oplevelser og rejse med sin hustru.

Ønsket om en normal hverdag er også årsagen til, at han ikke ønskede at få fjernet blæren i første omgang, fortæller han til ugebladet.

- Jeg vil hellere have noget kvalitet. Jeg vil hellere bytte 10 lorteår med syv kvalitetsår, siger han.

Livsværk og brevkasse

I foråret meddelte Karsten Ree, at han har ladet sønnen Christian Ree overtage livsværket og milliardforretningen, men han pusler fortsat med sin og Janni Christensen læser-brevkasse i Her & Nu

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.