Slovenere tager point fra Chelsea efter tenniscifre

Maribor kom flot igen efter 0-6-afklapsningen på Stamford Bridge og fik point mod Chelsea.
En skuffet Didier Drogba fra Chelsea må konstatere, at det onsdag ikke lykkedes at sikre sig endegyldig adgang til 1/8-finalerne efter uafgjort mod Maribor fra Slovenien. Men Chelsea fører fortsat gruppen og bør klare frisag uden problemer.
En skuffet Didier Drogba fra Chelsea må konstatere, at det onsdag ikke lykkedes at sikre sig endegyldig adgang til 1/8-finalerne efter uafgjort mod Maribor fra Slovenien. Men Chelsea fører fortsat gruppen og bør klare frisag uden problemer. Foto: Nikola Solic/AP

Det gjorde formentlig ondt på spillerne fra SK Maribor at tabe hele 0-6 til Chelsea på Stamford Bridge for 14 dage siden.

Men de grimme minder blev jaget på afstand onsdag aften, da det lykkedes at få uafgjort 1-1 mod Premier Leagues førende hold.

Slovenerne kunne endda med lidt held have fået alle tre point. De bragte sig i hvert fald foran i begyndelsen af anden halvleg.

Agim Ibraimi fik alt for lang tid, da bolden havnede ovre i det bageste hjørne af Chelseas straffesparksfelt efter et hjørnespark.

Her kunne han i ro og mag stille sigtekornet ind på den fjerneste trekantsammenføjning og placere bolden uden for målmand Petr Cechs rækkevidde.

Chelsea, der kunne sikre sig videre adgang i turneringen med en sejr, pressede naturligvis hårdt på for en udligning.

Efter at gæsterne et par gange havde appelleret for straffespark, lykkedes det for Nemanja Matic at få bolden i nettet, og Chelsea fortsatte med at lægge et tungt pres.

Eden Hazard brændte først i fri position med målmanden, og sidenhen brændte han også et straffe.

Tættere på kom Chelsea ikke, og dermed har Maribor klaret uafgjort i tre af sine fire kampe i årets Champions League.

I gruppens anden kamp vandt Sporting Lissabon 4-2 over Schalke, og dermed er der åben kamp om, hvem der skal gå videre sammen med Chelsea, som formentlig klarer frisag.

Schalke har fem point, Sporting har fire point og Maribor kan med tre point også stadig nå at spille sig videre til 1/8-finalerne.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.