Skybruddet er i gang: Her rammer det i aften

Flere steder i landet har man i dag haft ekstremt vejr, og det er ikke slut endnu.
Det våde vejr rev godt i Aalborg i eftermiddags, hvor denne kvinde måtte søge ly under sin paraply.
Det våde vejr rev godt i Aalborg i eftermiddags, hvor denne kvinde måtte søge ly under sin paraply. Foto: Henning Bagger/Scanpix

Hagl, storm, torden, regn, regn og mere regn. Det varslede møgvejr er rullet ind over Danmark og har smidt heftige byger ned over landet.

Og det er ikke slut endnu. Nogle landsdele mærker først for alvor uvejret her til aften. Se DMI's opdaterede vejrkort under artiklen, hvor du også kan se tweets fra politiet.

I dagtimerne har især har det sydjydske område været hårdt ramt, melder TV 2 Vejret.

På Vejle-kanten har der været decideret skybrud, mens Aarhus tidligere i dag oplevede store oversvømmelser. Kloakdæksler blev tvunget af på grund af vandmasserne, og veje stod under vand. Samme scenarie udspillede sig i Horsens. Hedensted har ligeledes fået sin del af vand-kagen.

På Fyn har Fåborg også været hårdt ramt.

Her til aften rapporteres om skybrud på Lolland. Et sikkert tegn på, at uvejret nu er rullet ind over øerne - dog med knap så megen hidsighed i sig, som det var tilfældet i dagtimerne.

Dele af Sjælland så tidligere i dag ud til at gå fri af de helt slemme regnskyl, men nu melder DMI igen, at Nordsjælland og København - samt resten af Sjælland - står til at få skybrud lokale steder.

Her er DMI's prognose for de berørte områder i aftentimerne:

Vest- og Sydsjælland samt Lolland-Falster og København og Nordsjælland:

Frem til klokken 22: DMI forventer mellem 25 og 35 mm regn på seks timer og desuden lokale skybrud med 15 mm eller mere på 30 minutter.

Bornholm:

Frem til klokken 22: Der er risiko for kraftig regn, der kan stedvis falde mellem 25 og 35 mm på seks timer og desuden risiko for lokale skybrud med 15 mm eller mere på 30 minutter.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.