Skuffede Vild Med Dans-seere ønskede Laura Bach i finalen

Finalen mellem Sarah Mahfoud og Mille Dinesen blev bebudet allerede inden Vild Med Dans-konkurrencen gik i gang.
Laura Bach nåede lige så langt i Vild Med Dans, som bookmakere havde spået.
Laura Bach nåede lige så langt i Vild Med Dans, som bookmakere havde spået. Foto: Martin Sylvest/Scanpix

Det var bestemt ikke alle, som var tilfredse med at skuespillerinden Laura Bach og dansepartneren Michael Olesen fredag aften måtte forlade semifinalen i Vild Med Dans.

Vild Med Dans-siden på Facebook diskuteres det heftigt om bokseren Sarah Mahfoud og hendes dansepartner Morten Kjeldgaard samt skuespillerinden Mille Dinesen og partneren Mads Vad er de rette par i finalen i Forum i Horsens på næste fredag.

Mange havde hellere set Laura Bach og Michael Olesen i finalen fremfor Mille Dinesen og Mads Vad.

"Jeg begynder efterhånden at være lidt i tvivl om al den sms-afstemning efter at have læst alle kommentarerne her samt andre steder. Her er stort set alle kede af, at Laura og Michael ikke kom i finalen, incl mig selv, men alligevel er det Mille og Mads, der går videre. Med fare for at få på hattepulden, er jeg lidt træt af, det altid (næsten) er Mads V, der er i finalen, når det denne gang var Laura og Michael, der var så meget bedre. ØV", skriver en i en kommentar og får masser af opbakning.

Administratoren af Vild Med Dans-siden kvitterer med "Det er ofte sådan, at det er de lidt skuffede seere, som går ind og kommenterer, og derfor forstår jeg godt, at det kan se ud, som du siger. Mille og Mads fik flere SMS-stemmer i denne omgang, og derfor er de videre til finalen."

Og netop sms-afstemningen synes mange er uretfærdig. Den bør have mere vægt, mener de, men der cirkulerer også en misforståelse af vægtningen, forklarer Vild Med Dans-administratoren, som slår fast, at vægtningen er ligeligt fordelt med 50 procent til dommerpanelet og 50 procent til sms-stemmerne.

Finalen i Vild med Dans i Forum Horsens skal stå mellem nydanserne Mille Dinesen og Sarah Mahfoud. Foto: Martin Sylvest/Scanpix

Bebudet finale

Når finalen danses i Horsens så bliver det en forudsagt kamp mellem Sarah Mahfoud og forhåndsfavoritten Mille Dinesen.

Inden der for alvor blev budt op til dans i denne sæson af det populære tv-program udråbte blandt andre bookmaker-firmaet Bet25 Mille Dinesen til klar favorit med odds 4.00, mens Sarah Mahfoud fik odds 7.00.

De to fik således de bedste odds, mens Laura Bach med odds 8.00 var spået til at ryge ud i - netop - semifinalen.

Bet25 gav den 42-årige "Rita"- og "Nynne"-stjerne flotte ord med på vejen, og udtalte blandt andet, at Mille Dinesen var klar favorit fordi "hun som skuespillerinde har forudsætningerne for at være i besiddelse af noget rytme".

Denne sæsons største overraskelser, baseret på bookmakernes forudsigelser, var tv-kokken Gorm Wisehs tidlige exit og at musikeren Thomas Buttenschøn var med så længe.

Til gengæld var det ikke nogen overraskelse, at Søren Fauli forlod konkurrencen tidligt. Sammen med Kirsten Siggard levenede Bet25 ikke de to mange chancer, og gav dem de dårligste odds.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.