Skuespillerinde holdt lykkelig nyhed skjult

Skuespillerinden Alexis Bledel er blevet mor, og det lykkedes længe "Gilmore Girls"-stjernen at holde nyheden skjult.
Alexis Bledel, der blev kendt for sin rolle i tv-serien "Gilmore Girls", er blevet mor for første gang. Her ses hun sammen med sin mand, Vincent Kartheiser. Arkivfoto.
Alexis Bledel, der blev kendt for sin rolle i tv-serien "Gilmore Girls", er blevet mor for første gang. Her ses hun sammen med sin mand, Vincent Kartheiser. Arkivfoto. Foto: Matt Sayles/MATT SAYLES/INVISION/AP

Skuespillerinden Alexis Bledel, der blev kendt for sin rolle som Rory Gilmore i tv-serien "Gilmore Girls", blev mor til en søn i efteråret, men det er først nu, at offentligheden har fået nys om den lykkelige familieforøgelse.

Det skriver flere amerikanske medier, heriblandt E! News, som har fået bekræftet nyheden af repræsentanter for den populære skuespillerinde.

Den 34-årige "Gilmore Girl" blev således i efteråret mor til sit første barn sammen med manden, skuespilleren Vincent Kartheiser, som hun mødte tilbage i 2012 under indspilningerne til serien "Mad Men".

Parret blev gift ved en meget privat ceremoni tilbage i 2014.

Ifølge E! News var det skuespilleren Scott Patterson, der spillede rollen som Luke Danes i "Gilmore Girls", der afslørede parrets lykkelige nyhed i et interview med magasinet Glamour.

- Hun er virkelig blomstret som kvinde, og nu er hun en stolt, ny mor, gift og lykkelig, lød det fra skuespilleren, der også roste sin kollega for hendes intelligens og charmerende væsen.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.