Skuespillerinde afslører Trumps ubehagelige datingtrick

Skuespilleren Salma Hayek fortæller for første gang om en ubehagelig oplevelse, hun har haft med Donald Trump.
Salma Hayek er oprindeligt fra Mexico, men siden midten af halvfemserne har hun haft en imponerende skuespilkarriere i Hollywood.
Salma Hayek er oprindeligt fra Mexico, men siden midten af halvfemserne har hun haft en imponerende skuespilkarriere i Hollywood. Foto: Francois Guillot/AFP

Skeletterne er de seneste uger væltet ud af skabet for Republikanernes præsidentkandidat, Donald Trump, som har fået hård kritik for sin behandling af kvinder. Og nu står en ny og langt mere berømt kvinde frem med ubehagelige historier om forretningsmanden.

Hollywood-skuespillerinden Salma Hayek gæstede fredag radioshowet "El Show del Mandril" på den spansktalende radiokanal Radio Centro 93.9, og her fortalte hun om sit første møde med Donald Trump tilbage i halvfemserne, skriver BuzzFeed.

Og ifølge Salma Hayek tog præsidentkandidaten luskede metoder i brug for at lokke hende med på en date.

- Da jeg mødte ham, havde jeg en kæreste, og han forsøgte at blive venner med ham for at få mit telefonnummer. Han fik mit nummer, og han ville ringe for at invitere mig ud, fortalte Salma Hayek blandt andet i interviewet.

Hun var dog på ingen måde interesseret i at gå ud med Donald Trump - heller ikke hvis hun ikke havde haft en kæreste.

Men afslaget fik Donald Trump til at skrue bissen på. Ifølge Salma Hayek kontaktede milliardæren mediet National Enquirer for at plante en historie om hende.

- Der stod, at jeg ikke ville gå ud med ham, fordi jeg var for lav, fortalte Salma Hayek.

Efterfølgende kontakte Donald Trump skuespillerinden og lod som om, en anden havde plantet historien. Men den hoppede hun ikke på.

- Han troede, at jeg ville gå ud med ham, så folk ikke skulle tro, at det var grunden til, han ikke ville gå ud med mig, lød det fra Salma Hayek, der har meddelt, at hun stemmer på Hillary Clinton ved præsidentvalget 8. november.

Donald Trump har endnu ikke kommenteret Salma Hayeks historie.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.