Skuespiller taler ud: Derfor brød jeg med sangerinde

Den australske skuespiller Liam Hemsworth afslører i et nyt interview, hvorfor det var nødvendigt at slå op med sangerinden Miley Cyrus.
Liam Hemsworth ser bruddet med Miley Cyrus som noget, der var nødt til at ske.
Liam Hemsworth ser bruddet med Miley Cyrus som noget, der var nødt til at ske. Foto: Jordan Strauss/JORDAN STRAUSS/INVISION/AP

Tilbage i 2013 var forholdet mellem sangerinden Miley Cyrus og skuespilleren Liam Hemsworth for alvor i mediernes søgelys, da parret i løbet af kort tid først blev forlovet og efterfølgende slog op.

Siden da har stjernerne selvsagt levet hver for sig, men i løbet af de seneste måneder har rygterne svirret om, hvorvidt kendisserne har fundet kærligheden til hinanden på ny, efter at de er blevet set sammen ved flere forskellige lejligheder.

I et nyt interview til GQ Magazine Australia taler den 26-årige "Hunger Games"-skuespiller nu ud om parrets forhold, hvor han blandt andet afslører hidtil ukendte detaljer om bruddet med Miley Cyrus.

- Det var super hårdt at gå fra hinanden. Men på daværende tidspunkt var det simpelthen nødvendigt for os at gå hver til sit. Vi var begge meget unge, og det var en beslutning, som vi var nødt til at træffe, siger Liam Hemsworth til GQ Magazine Australia.

Detaljerne om hvorfor parret gik fra hinanden i 2013 er dog ikke de eneste afsløringer, som den australske stjerne kommer med. Her fortæller han nemlig også, hvordan hans forhold er til den nu 23-årige sangerinde i dag.

- Folk er jo ikke dumme, så de finder nok ud af, hvad der foregår. Det har de nok allerede gjort, siger Liam Hemsworth under interviewet.

Liam Hemsworth og Miley Cyrus mødte hinanden under optagelserne til den romantiske film "The Last Song" fra 2010.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.