Skuespiller sørger stadig over dødsfald

Vin Diesel mindes stadig sin gode kammerat, skuespilleren Paul Walker, der døde efter en fatal bilulykke i 2013.
Skuespilleren Vin Diesel sang en rørende sang til ære for afdøde Paul Walker.
Skuespilleren Vin Diesel sang en rørende sang til ære for afdøde Paul Walker. Foto: Jordan Strauss/JORDAN STRAUSS/INVISION/AP

Skuespilleren Vin Diesel er stadig i dyb sorg, efter hans elskede kammerat og kollega Paul Walker fra "Fast & Furious"-filmene døde i en tragisk bilulykke 30. november 2013, 40 år gammel.

47-årige Diesel lagde torsdag en video ud på sin officielle Facebook-side, hvor han synger den svenske sangerinde Tove Los megahit "Habits" i en stille pianoversion til et billedpotpourri af ham og Walker.

- Den konstante proces af heling. Kun kærlighed, skriver Vin Diesel til videoen, som blandt andet skuespillerinden Zoe Saldana har linket til blandt flere hundredtusinder fans.

Diesel er stadig fuldstændig knust over sin nære vens tragiske død, som efterlod fans, filmverden og familie i knugende sorg.

Diesel, der har det borgerlige navn Mark Sinclair, har mindet Walker mange gange, og da han blev far til en lille pige i marts, valgte han og konen, modellen Paloma Jimenez, at give datteren navnet Pauline til ære for afdøde Walker, fortalte han i et interview med NCB's Today:

- Jeg tænkte kun på Paul, da jeg klippede navlestrengen. Jeg vidste, at han var der, og jeg føler, at det er en god måde at bevare hans minde og bevare ham som en del af mit liv, sagde den dybt berørte skuespiller, der selv er gudfar til Walkers nu 16-årige datter Meadow.

Vin Diesel er ved at forberede sig på flere film, og blandt andet også den ottende film i "Fast & Furious"-serien.

Se den rørende hyldest her: https://www.facebook.com/VinDiesel

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.