Skuespiller skal skilles

Skuespilleren Tobey Maguire og konen Jennifer Meyer skal skilles efter ni års ægteskab.
Skuespilleren Tobey Maguire giftede sig med Jennifer Meyer i 2007, men nu har parret besluttet sig for at gå hver til sit.
Skuespilleren Tobey Maguire giftede sig med Jennifer Meyer i 2007, men nu har parret besluttet sig for at gå hver til sit. Foto: Jamie Mccarthy/AFP

Efter ni års ægteskab går det ikke længere for skuespilleren Tobey Maguire og smykkedesigneren Jennifer Meyer.

Hollywood-parret har valgt at gå hver til sit, skriver det amerikanske magasin People.

- Efter en del selvransagelse og overvejelse har vi besluttet os for at lade os separere, bekræfter parret i en fælles udtalelse til magasinet.

Parret har datteren Ruby og sønnen Otis, der er henholdsvis ni og syv år, og i udtalelsen forklarer forældrene, at deres fokus fremover vil være på at give deres to børn en god og kærlig opvækst.

- Som dedikerede forældre bliver vores førsteprioritet ved med at være at give vores børn en opvækst med kærlighed, respekt og venskab, siger parret ifølge People.

Tobey Maguire og Jennifer Meyer mødte hinanden i 2003, og siden blomstrede kærligheden mellem "Spiderman"-skuespilleren og smykkedesigneren.

Tre år efter faldt Tobey Maguire på knæ, og i 2007 sagde parret ja til hinanden ved en intim bryllupsceremoni på Hawaii.

Men siden er der altså slået skår i glæden for parret, der ellers kunne fejre deres ni års bryllupsdag den 3. september i år.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.