Skuespiller i fræk mundering: Fylder år i dag

Skuespilleren og komikeren Ditte Hansen fylder 45 søndag, og selvom hun ofte optræder med skæve ansigtsudtryk og sjove kommentar, skal man ikke glemme, at hun samtidig er pokkers dygtig og ser knald godt ud - Se selv her:
Ditte Hansen til halvvejsfest på Cirkusrevyen klædt på til fest og ballade natten lang. 
Ditte Hansen til halvvejsfest på Cirkusrevyen klædt på til fest og ballade natten lang.  FOTO: Scanpix

Hvis der er noget, som Ditte Hansen kan, så er det at råbe en hel sal op og få dem til at skrald-grine. Det ser man gang på gang i Cirkusrevyen, hvor hun efterhånden er næsten fast inventar.

Men skuespilleren der fylder år i dag, denne blæsende anden søndag i advent, har også haft stor succes med andet end komik på Bakken. Hun har været med i et utal af filmproduktioner, tv-serier og teater-optrædener.

Ditte Hansen er født den 6. december 1970, og har siden sin uddannelse på Odense Teater i 1996 nydt stor succes i Danmark. Der findes ikke den revy-elsker, som ikke ved, hvem Ditte Hansen er - Se her, hvordan vi bedst kender hende:

Flot tøs til DRs Store Juleshow i 2011. Ditte Hansen er ikke bange for at se grim ud på scenen, og bruger ofte både arme og ben til at gøre sin komik endnu sjovere. FOTO: Scanpix.

Man kommer ikke udenom, at den sjove skuespiller er udstyret med en særdeles velformet krop, som der er frit udsyn til her i Cirkusrevyen. FOTO: Scanpix

Ditte Hansen kan også andet end at være sjov, og her ses hun i et roligt og mere alvorligt øjeblik i sit hjem på Amager. FOTO: Scanpix

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.