Skuespiller fra julekalender er verdenskendt

Toke fra Juleønsket er efterhånden en habil skuespiller, selvom han stadig er barn, og faktisk har han allerede været med til at vinde en Oscar.
Toke har i virkeligheden været med til at vinde en Oscar.
Toke har i virkeligheden været med til at vinde en Oscar. FOTO: Per Arnesen/TV2

Han er både sjov og kæk i TV2s julekalender Juleønsket, og Toke, som i det virkelige liv hedder Pelle Falk Krusbæk, har da også allerede prøvet lidt af hvert som skuespiller.

Han er kun ni år, men har allerede været med i en del danske filmproduktioner: "Jagten" fra 2012 med Mads Mikkelsen i hovedrollen, "I lossens time" fra 2013 og “Familien Jul” fra 2014.

Men det er en helt særlig film, som har gjort ham kendt verden over.

Et naturtalent

Pelle Falk Krusbæk har også spillet med i Anders Walters kortfilm "Helium", der overraskede alle med at vinde en Oscar i 2014 for "Bedste kortfilm".

Den unge skuespillers talent har altså allerede været vist verden rundt, og instruktøren Ander Walter har da også kun ros til overs for det unge talent:

- Jeg har aldrig prøvet at intruere en dreng, der var så ung. Men jeg vidste, at han var fantastisk. Han var jo også med i Søren Kragh Jacobsens film "I lossens time". Hvor han gør det helt vildt godt. På trods af sin unge alder fik Pelle sin dialog til at lyde utrolig autentisk. Han var genial til den rolle, siger han til Billed Bladet

Det bliver spændende at se, hvad den unge skuespiller kan ses i næste gang - men for nu kan du nyde ham og alle de andre herlige skuespillere i Juleønsket hver aften indtil jul på TV2 klokken 20.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.