Skuespiller deler frækt foto

Fotografer har taget en række billeder af en bikiniklædt Catherine Zeta-Jones på ferie med Michael Douglas.
- Rasende over, at paparazzoer har fotograferet min popo - deler hermed billederne, som min mand har taget af min bagdel, skriver hun.
- Rasende over, at paparazzoer har fotograferet min popo - deler hermed billederne, som min mand har taget af min bagdel, skriver hun. Foto: Scanpix/arkiv

Catherine Zeta-Jones har i ordets bogstaveligste forstand gjort sin bagdel til en fordel.

I øjeblikket er den 47-årige Oscar-vindende "Chicago"-skuespillerinde på ferie i Mexico med sin 25 år ældre mand, den 72-årige stjerneskuespiller Michael Douglas.

Men den romantiske stund er blevet forpurret af snagende paparazzofotografer, der har taget en række billeder af den bikiniklædte skuespillerinde.

Det har nu fået en rasende Catherine Zeta-Jones til at dele et foto af sig selv på Instagram, hvor hun poserer både forfra og bagfra i den føromtalte bikini og skrive en reprimande i kraftige vendinger.

- Rasende over, at paparazzoer har fotograferet min popo - deler hermed billederne, som min mand har taget af min bagdel, skriver hun.

Den walisiske ridderslåede skønhed mødte Michael Douglas på Deauville-filmfestival i Frankrig i sommeren 1998 gennem deres fælles ven Danny DeVito.

Douglas og Zeta-Jones fik sønnen Dylan Michael i 2000 og giftede sig kort tid efter ved et efterårsbryllup. I 2003 kom datteren Carys Zeta til verden.

Efter 13 års ægteskab flyttede parret kortvarigt fra hinanden i 2013 som følge af en turbulent periode.

Michael Douglas fik konstateret kræft, og sygdomsforløbet sled så hårdt på forholdet, at Zeta-Jones udviklede en bipolar lidelse, som hun flere gange har været i behandling for.

Parret genfandt dog kærligheden og fejrede såkaldt månebryllup efter 16 år sammen som mand og kone 18. november.

- Glædelig bryllupsdag, skat. 16 år siden i dag var den lykkeligste i mit liv, jublede hun på Instagram til et foto fra ceremonien.

 

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.