Skudmistænkt melder sig selv

En 47-årig mand fra Fredericia er torsdag eftermiddag stadig i livsfare efter at være blevet ramt af skud.
En 47-årig mand var onsdag aften på vej op ad trappen, da han blev ramt af et enkelt skud fra et haglgevær. Skuddet ramte i mellemgulvet, og han er fortsat i kritisk tilstand.
En 47-årig mand var onsdag aften på vej op ad trappen, da han blev ramt af et enkelt skud fra et haglgevær. Skuddet ramte i mellemgulvet, og han er fortsat i kritisk tilstand. Foto: JAN DAGØ/POLFOTO

35-årige Dennis Dam Schmidt, som Sydøstjyllands Politi har efterlyst som mistænkt i en skudsag fra Fredericia, har torsdag eftermiddag meldt sig selv til lokalpolitiet i Kolding.

Han er nu anholdt og vil blive fremstillet i grundlovsforhør fredag, oplyser politiet.

En anden mand, der også er mistænkt i sagen, har en dommer varetægtsfængslet i tre gange 24 timer ved Retten i Kolding.

Sagens offer, en 47-årig mand fra Fredericia, er torsdag eftermiddag fortsat i kritisk tilstand, efter at han onsdag aften blev ramt af et skud fra et haglgevær.

Tidligere sagde vagtchef Kristian Juliussen til Ritzau, at det endnu ikke står klart, hvorvidt der er tale om et vådeskud eller et bevidst skud.

Den 47-årige mand blev ramt i maven ved episoden, der fandt sted i en lejlighed på Falkevej i Fredericia og blev anmeldt klokken 18.27.

Manden var på vej til en lejlighed i opgangen på Falkevej, hvor han skulle besøge Dennis Dam Schmidt, som ifølge politiet formentlig er en bekendt af manden.

På vej op ad trappen i opgangen blev den 47-årige ramt af et enkelt skud, der ramte ham i mellemgulvet.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.