Skrantende Szhirley scorer sexet skurkerolle

Den danske sangerinde Szhirley spiller en bærende rolle i den kommende danske musical "We Will Rock You".
Onsdag blev castet til Queen-musicalen afsløret. Den danske sangerinde Szhirley spiller rollen som superskurken Killer Queen.
Onsdag blev castet til Queen-musicalen afsløret. Den danske sangerinde Szhirley spiller rollen som superskurken Killer Queen. Foto: Niels Ahlmann Olesen/Scanpix

Den taktfaste rytme, der kendetegner det ikoniske Queen-nummer "We Will Rock You" gav genklang, da det stjernespækkede cast til musicalen af samme navn blev afsløret.

I hovedrollerne finder man blandt andre Christoffer Brodersen og Kristine Yde, og også andre kendte danskere har fået plads på rollelisten, herunder Niels Olsen, Joey Moe og Szhirley.

Szhirley havde på ingen måde forventet, at det ville lykkes hende at lande rollen som den sexede superskurk Killer Queen.

Hun var nemlig så syg til sin casting, at hun helt havde mistet stemmen.

- Jeg havde fået kold lungebetændelse og kunne på ingen måde synge noget i et par uger. Stemmen var helt væk. Men jeg tænkte, jeg ville møde op og sige goddag, og så kunne det være, der måske var noget ved min personlighed, de ville kunne lide, fortæller sangerinden.

Og det gav pote. Godt nok blev Szhirley nødt til at sende en video, hvor hun demonstrerede, at hun godt kunne klare opgaven.

Da opkaldet om rollen kom, havde Szhirley affundet sig med, at hun ikke havde fået tjansen.

- Jeg tog den og takkede dem og sagde, at det havde været skidesjovt at prøve det, og ønskede dem held og lykke med at finde den rigtige. Så sagde de til mig, at det jo var mig, de skulle have. Det var så fedt, fortæller hun.

Til april kan man for første gang opleve Queen-musicalen "We Will Rock You" med dansk dialog, når den forestilling har premiere i Royal Arena i København.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.