Skræmmende klovnemaske: Maskerede Netto-røvere efterlyses

Sydøstjyllands Politi efterlyser to røvere, der begik røveri mod en Netto-butik i Brædstrup.
Foto: Sydøstjyllands Politi

Maskerne er skræmmende nok i sig selv - men tirsdag i denne uge blev de gjort endnu mere uhyggelige. Maskerne blev nemlig båret af to røvere.

De maskerede mænd begik røveri mod en Netto-butik på Søndergade 60 i Brædstrup, der ligger mellem Horsens og Silkeborg.

De to mænd, der talte engelsk, bar henholdsvis en klovnemaske og en maske som den, hacker-gruppen Anonymous bruger.

I håb om at få fat på de to mænd, efterlyses de nu af Sydøstjyllands Politi med overvågningsbilleder fra Netto-butikken.

Ifølge en pressemeddelelse ankom røverne kort før klokken 22 til Netto'en, hvor de forsøgte at tvinge personalet til at åbne butikkens boks. På grund af en tidsindstillet lås lykkedes det dem ikke. De maskerede mænd tvang i stedet en ansat til at åbne butikkens kasseapparat, hvorfra de fik nogle tusinde kroner med.

Gerningsmændene flygtede efterfølgende til fods mod nordvest ad Søndergade. De beskrives som:

Gerningsmand 1: Omkring 25 år, 160-170 cemtimeter høj. Almindelig af bygning, brunlig hudfarve. Var iført en sort dynejakke, lyse joggingbukser, røde Converse-sko med hvide snuder og hvide snørrebånd. Havde en mørk hue og mørke handsker på. Maskeret med en hvid klovnemaske med rød mund. 

Gerningsmand 2: Omkring 25-30 år, 170-180 cm høj og almindelig af kropsbygning. Var iført en grågrøn hættetrøje med hvide snore og hvid lynlås, blågrå Hummel-træningsbukser med hvide Hummel-vinkler ned ad benet, hvide handsker og lysegrå sko med hvid sål. Maskeret med en hvid anonymous-maske. Medbragte en gul plasticpose og var muligvis bevæbnet med en pistol.

Sydøstjyllands Politi vil meget gerne høre fra alle, der har set eller hørt noget i sagen. Politiet kan kontaktes på tlf. 114.

Røveren med Anonymous-masken. Foto: Sydøstjyllands Politi

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.