Skoledreng ignoreret af buschauffører

En 13-årig skoledreng blev gennem en uge bevidst overset af buschauffører ved stoppested
Er det god service? spurgte drengens far på Facebook
Er det god service? spurgte drengens far på Facebook Martin Ballund - Scanpix

Sidste uge bød på regn og kulde. Det mærkede den 13-årige skoledreng, Benjamin Meldgaard, da han ventede forgæves, når han stod ved stoppestedet ud for Netto på Tøndervej i Kolding.

For buschaufførerne ville ikke samle ham op. Det skriver Ugeavisen.dk.

Han havde ellers fået den fidus, at han i stedet for at vente 20 minutter i den kolde vind kunne tage bussen på den anden side af vejen, der senere ville ramme det stoppestop, hvor han normalt stod på.

Men buspassageren var for meget for buschaufførerne. Bussen var ingen varmestue, fortalte de ham, når han stod der og vinkede med sit rejsekort for at få en forlænget, men varm køretur.

Det fik hans far til at klage til Sydtrafik,

- Jeg var lamslået, da jeg fik at vide, de kørte forbi min dreng. Jeg troede, det var løgn, fortalte Brian Meldgaard til Ugeavisen.dk

Og snart ændrede den ene chauffør forklaring: ifølge en aftale med trafikselskabet havde han fået lov til at køre forbi stoppestederne.

Men den gik ikke, ifølge direktøren for Sydtrafik, Lars Berg.

- Vi beklager meget, for det er slet ikke vores politik. Der har åbenbart været en misforståelse i kommunikationen mellem chaufføren og han selskab. Det er fuldstændig lige meget, om passagererne står på en halv time før eller senere og bruger bussen som varmestue, når de har betalt for at køre med, fastslog Sydtrafiks direktør, Lars Berg over for Ugeavisen.dk.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.