Skørt og farligt: Her er de kendtes eksotiske kæledyr

Ikke alle kan nøjes med en hund eller en kat, og især de store amerikanske stjerner har igennem tiderne gjort sig i anderledes og vilde kæledyr – Se her, hvem der har haft det særeste kæledyr.
De kendte søstre har haft en kæle-abe.
De kendte søstre har haft en kæle-abe. FOTO: Scanpix

En hund er ikke nok – de kendte skal overgå hinanden på alt fra hår, kærester, tøj, huse, biler og kæledyr. Det skal være specielt og anderledes – derfor anskaffer mange sig halvfarlige og pudsige dyr.

Leonardo DiCaprio

Han har en skildpadde og det er naturligvis ikke verdens mest mærkelige dyr, men han har fået sig en af de helt store.

Den kan blive næsten 100 kilo stor og sagtens leve i 100 år, hvilket til den tid nok må siges af være det længste forhold, den amerikanske trussetyv nogensinde får.

Kardashian-søstrene

I 2009 afslørede de berømte reality-stjerner, at de havde fået sig en abekat, skriver Huffington Post.

Aben var tre år gammel og en ret stor mundfuld for den berømte familie.

Georg Clooney

Den charmerende skuespiller havde i 18 år en kælegris med sin ven Max.

Desværre døde grisen af sygdom i 2006. Også skuespilleren Megan Fox har haft en kælegris, som hun var nødt til at komme af med i 2009.

Paris Hilton

Hun er kendt for sit lyse hår, sin store bankbog og sine mange hunde, men hun havde i en periode også en snohalebjørn, skriver Huffington Post.

En snohalebjørn stammer fra den sydamerikanske regnskov og er altså et vildt dyr, hvilket Paris angiveligt også fik at føle en aften, hvor hun blev bidt og måtte på skadestuen.

Mike Tyson

Bokseren, der er både bidsk og stor, har været kendt for mange ting og hans forkærlighed for den bengalske tiger, kender de fleste til. Han har haft hele tre af slagsen, der boede hos ham, indtil de blev sendt på rekreation på landet, skriver The Mirror.

Mike Tysons hobby skulle angiveligt have kostet ham en formue.

Michael Jackson

Der var en gang hvor verdensstjernen aldrig blev set uden sin chimpanse. Han adopterede han i 1985 fra en klinik for kræftforskning.
Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.