Skøre ting kvinder gør i starten af et forhold

I begyndelsen af et nyt forhold gør en del kvinder sig mange tanker og lave (skøre og alt for tidlige) planer for fremtiden.
Ny fyr = nye planer. Han skal bare helst ikke kende dem.
Ny fyr = nye planer. Han skal bare helst ikke kende dem. Foto: Scanpix

Det er da helt normalt at overveje farven på væggene i jeres fælles hjem og menuen til brylluppet efter to ugers intens dating … ik!

Nå, det er måske en anelse overilet, men kvinder kan for det meste slet ikke lade være – Women’s Health har samlet en håndfuld af de ting, kvinder i nye eller næsten-forhold gør, som muligvis ikke er det mest smarte, men ind imellem helt uundgåeligt.

Du efterlader ting hos ham

Hovsa, du kommer tilfældigvis til at "glemme" din nye kjole hos ham, da du tager hjem efter en intens og dejlig weekend. Hvis han spørg, har du helt sikkert glemt den.

Men sandheden er, at du har efterladt den, så du er sikker på, han kontakter dig igen. Eller hvis I er længere fremme i jeres forhold, gør du det for at minde ham om dig og markere dit territorium.

Du forestiller jeres fremtid sammen

Han kalder jer endnu ikke for et par, men det er lige meget for dig. Du har ingen problemer med at forestille dig, hvordan I skal bo sammen, have børn og en urtehave.

Overfor ham, ja der er du naturligvis super cool. Du afslører intet og pointerer, at I jo endnu ikke er et par. Han skal jo ikke tro, han er noget … og nå ja, så skal han jo helst heller ikke blive så skræmt, at han smutter igen.

Du tjekker de andre kvinder ud

Du vil gerne være ovenpå og mega overskudsagtig, men du kan alligevel ikke lade være med at stalke alle din nye fyrs eks-kærester på Facebook.

Men ærligt talt, lad nu være. Du ender bare med at blive usikker, når du opdager, at hun er smuk som en model og har en P.hD.

Du begynder at lave ham om

Han er perfekt … eller tæt på. Det bliver han, når han lærer at rydde sit tøj pænt op før sengetid, slår brættet ned og laver en opsparing. Men bortset fra det, er I skabt for hinanden.

Du siger det naturligvis ikke højt, MEN du er begyndt at lave en plan for, hvordan du kan afrette ham.

Intet er privat mere

Det er klart, du respekterer hans privatliv … eller det gør du faktisk slet ikke. Når han henter morgenbrød, roder du i skufferne. Når han sover efter sex, tjekker du hans mappe med bankpapir igennem og ja, der er faktisk intet som er helligt.

Det skulle da lige være telefonen og mailen, men det er mest fordi, du ikke kender koden.

Men overfor ham har du mange lange samtaler om, hvor vigtigt det er at stole på hinanden i et forhold, have tillid til hinanden og vise respekt.

Jamen, han kan have tillid til, at er der noget smuds at finde på ham, skal du nok grave det frem.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.