Skønne billeder: Mary tager speciel ven med på job

Kronprinsessen er så glad for familiens hund, at hun ofte tager den med på job - men hun er ikke bleg for at uddele kys til andre firbenede væsner, hun møder på sin vej.
Mary kombinerer gerne fritid og arbejde. 
Mary kombinerer gerne fritid og arbejde.  FOTO: Scanpix

For nylig tog kronprinsesse Mary sin og Frederiks hund, Ziggy, med på job, skriver Billed Bladet

Den smukke bordecollie på 10 år fik Mary og Frederik i bryllupsgave fra Dansk Kennel Klub, da de blev gift i 2005. Siden har den fulgt dem på familietur, gåture og en del jobs. Så både Mary og Ziggy er vant til den ekstra virak, der kan opstå, når en sød og glad hund er med på opgave.

Det var da Mary skulle plante et træ i forbindelse med Genplant Planeten, at hun havde den den firbenede ven med på job.

Men selvom Ziggy tit er med på job, møder kronprinsessen også andre søde vovser, når hun rejser verden rundt - og dem hilser hun altid meget kærligt på.

Se selv her:

En meget begejstret prinsesse kan ikke holde fingerene fra denne hvalp på fem uger. Foto: Scanpix

Kronprinsesse Mary iler hen og siger davs til en lille piges hund. Foto: Scanpix

På en rundrejse i Sydney får en lille hund masser af klap fra prinsessen. Foto: Scanpix

Her ses Mary og Frederik med Ziggy i en anden forbindelse, og det er tydeligt, at hunden er både værdsat og elsket. Foto: Scanpix

Mary og Frederiks børn har arvet deres forældres kærlighed til dyr. Her leger prins Christian og prins Vincent med to af de kongelige hunde. Foto: Scanpix

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.