Skønhedstips til travle morgener

Sådan sparer du flere minutter på hud- og hårpleje om morgenen med disse tricks.
Du kan spare tid på at sætte hår og lægge makeup om morgenen.
Du kan spare tid på at sætte hår og lægge makeup om morgenen. Foto: Colourbox

Morgenerne kan være endog meget travle, og er du tilmed en af dem, der har tendens til lige at trykke lidt for meget på snooze knappen, så ved du, at du allerede er i tidnød, når du står under bruseren. Men der findes nogle gode tricks til at indhente den tabte tid.

Spray din bodylotion på

Ja, det lyder måske utroligt, men du kan faktisk spare meget tid ved at spraye din bodylotion på fremfor at smøre dig i møjsommeligt ind i den om morgenen. Man kan både købe olier og cremer i sprayform, og det tager ingen tid, så er du færdig, og har fået en dejlig blød hud at gå dagen i møde med.

Tyvstart med din hudpleje

Det er ekstra vigtigt at bruge en fugtgivende ansigtsmaske, nu hvor vi står på tærsklen til den noget koldere årstid. Et godt trick er at bruge en hurtigtvirkende maske, som ikke skal sidde på i mere end to-tre minutter. En god ide er at lægge din ansigtsmaske om aftenen, her kan du med fordel købe en, du kan sove med om aftenen. Så vil du vågne op med en ren, fugtet hud og du vil hurtigt kunne få den af morgenen efter, når du står i bruseren. Fordelen ved at sove med masken om natten er, at huden vil være mindre dehydreret om morgenen, og du vil have mindre brug for makeup og tilmed se friskere ud morgenen efter, skriver KK.no.

25 tips om hudpleje. Læs mere på femina.dk

Vask håret om aftenen

Vil du spare tid, kan du med fordel vaske og fønne dit hår om aftenen. Morgenen efter behøver du kun at style dit hår, så er du færdig. Du kan også flette dit nyvaskede hår, inden du går i seng og vågne op med et flot, bølget hår morgenen efter, og du vil ikke behøve at skulle bruge en masse remedier om morgenen for at få den samme effekt. Vasker du alligevel håret om morgenen, så kan du for eksempel bruge en Quick Blow Dry spray, som du fordeler i dit våde hår. Med den kan du forkorte hårtørringen med 50 procent. Den beskytter også håret mod varmen fra hårtørreren og mindsker kruset hår.

Se stjernernes markante øjenbryn – de smukke og de knapt så heldige – på femina.dk

Voks dine ben

Glatte, flotte ben kræver jævnlig og grundig barbering – allerhelst dagligt, og hvem har egentlig tid til det? Det dårligste tidspunkt til at barbere ben på er formentlig om morgenen. Så få det ordnet om aftenen eller i weekenden og allerhelst med en voksning. Det forhindrer hårene i at vokse hurtigt ud igen.  Husk at du altid lige skal teste produktet på et lille område, så du ved, om du kan tåle det.

Af Cecilie Wenstrup, NewsDesk, Aller Media

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.