Skønhedstips til flyveturen

Du har måske allerede nu bestilt ekstra ferie og en flybillet til varmen, nu den danske sommer har svigtet, eller også er du først på vej på ferie nu – men har du husket at tjekke op på, hvordan du bedst passer på din hud under flyrejsen?
Ungå for meget make up på dine flytur, det gør din hud tør.
Ungå for meget make up på dine flytur, det gør din hud tør. FOTO: Scanpix

Ulempen ved en flytur er en træt og dehydreret hud, der bærer præg af turen i luften, når du lander igen.

Men der er et par tricks, du kan bruge for at se lidt bedre ud, afslører hud-ekspert, Samantha Greaves, hos engelske Boots til Hello Magazine.

1. Fugtighed

- Luftfugtigheden i en flykabine er lavere end i det fleste ørkner, siger eksperten og forklarer, at det medfører en mat og følsom hud, der mangler fugt.

Det kan give hudproblemer lang tid efter flyturen og derfor skal du smøre din hud ind i en fugtig creme, før du stiger om bord. Hav samtidig en fugtspray eller creme med, du kan bruge undervejs og så er det en god idé at putte en serum i håret, så det ikke også udtørrer.

2. Dæk ikke huden til

Brug så lidt foundation og dækcreme som muligt, i mens du flyver. Det er nemlig med til at gør din hud endnu mere tør.

Men har du brug for lidt, der dækker, kan du brug en BB-creme, som både fugter og dækker og eventuelt lidt concealer under dine øjne.

3. Snyd lidt

Efter flyturen ser din hud formentlig træt og mat ud, det er derfor en god idé at pakke en lille bronzer i din håndbagage, du kan pifte dig selv op med, når I lander … hvis altså du gerne vil se lidt mere frisk ud.

4. Dråber til øjnene

Hvis du flyver langt, skal du formentlig sove undervejs, så pas på med mascara. Du ender med sorte pletter under øjnene og et udtryk, der minder om en, der har været til fest.

Rejs i stedet med makeup-fri øjne og tag eventuelt et par fugtdråber med til dem, når du lander – det kan fjerne noget af det røde i dine øjne og give dit et mere friskt udtryk.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.