Skjern Håndbold henter norske profiler
Bjarte Myrhol og Magnus Dahl skifter til den danske håndboldklub fra den kommende sæson.
Af leveret af Nyhedsbureauet Newspaq
MERE
Kasper Søndergaard får to nye norske klubkammerater i Skjern Håndbold.
Kasper Søndergaard får to nye norske klubkammerater i Skjern Håndbold. Foto: LARS POULSEN/POLFOTO


Skjern Håndbold opruster til næste sæson i Boxer Herreligaen.

Fredag offentliggjorde klubben, at den har sikret sig markant forstærkning i de to nordmænd Bjarte Myrhol og Magnus Dahl, der har skrevet under for henholdsvis tre og to år.

- Det er en stor dag for alle i Skjern Håndbold. Vi er stolte og glade over tilknytningen af to eftertragtede landsholdsspillere, der vil give klubben et markant sportsligt løft, siger bestyrelsesformand Carsten Thygesen i en pressemeddelelse.

Den 32-årige stregspiller Bjarte Myrhol kommer fra de tyske vicemestre, Rhein-Neckar Löwen. Han har spillet 163 A-landskampe for Norge.

- Jeg vil gerne prøve kræfter med den danske liga, som kun bliver bedre og bedre, så jeg forhørte mig hos andre spillere og trænere.

- De talte alle godt om Skjern. Efter at have mødt den sportslige ledelse og fået et større kendskab til klubbens ambitioner og værdier var valget enkelt, siger Bjarte Myrhol.

Den 26-årige målmand Magnus Dahl kommer fra svenske IFK Kristianstad, men har tidligere optrådt for blandt andre Paris Handball og den nu lukkede storklub Atlético Madrid.

Han har spillet 53 A-landskampe for Norge.

- Jeg ser virkelig frem til et nyt eventyr i en professionel topklub i Danmark, der har ambitionerne i orden.

- Holdet har et godt miks af rutine og talent, og jeg kan ikke vente til at spille med mine nye holdkammerater i den nye arena i Skjern, siger Magnus Dahl.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.