Skilt, på røven og ulykkelig: Men så vinder han i Lotto

2,2 millioner scorede en københavnsk mand i Eurojackpot. Det kommer ekskonen til at mærke.
Det blev pludselig en MEGET god dag for en mand fra Storkøbenhavn. Nyheden, han fik, var så god, at han begyndte at græde, mens han stod og ventede på bussen.
Det blev pludselig en MEGET god dag for en mand fra Storkøbenhavn. Nyheden, han fik, var så god, at han begyndte at græde, mens han stod og ventede på bussen. Modelfoto: Scanpix

Nogle gange er der altså noget om den der karma-lov. I hvert fald virker det som om, en storkøbenhavnsk mand sidst i 40erne omsider har fået lidt velfortjent vind i sejlene efter en usædvanlig svær periode.

Manden er for nylig blevet skilt, og hans økonomi blev derefter spændt hårdt for. Han og eks-konen havde solgt deres fælles hus, og det var ikke uden tab.

- Det er kun et par uger siden, at jeg sad i banken og fik at vide, at jeg og mine to børn skulle leve af noget, der ligner en SU for at få det til at løbe rundt det næste stykke tid. Jeg har et godt job, men jeg vil af med den gæld, som vi desværre er kommet ud af huset med, fortæller han.

Søndag skete så det livsomvæltende: Manden stod og ventede på bussen, da han fik den vilde besked: Han havde vundet 2. præmien i Eurojackpot. Gevinst: 2,2 millioner kroner.

- Jeg havde set, at telefonen havde ringet 7-8 gange fra ukendt nummer, men så tager jeg den normalt ikke. Til sidst havde de lagt en besked om, at jeg skulle ringe. Og da jeg fik det med gevinsten at vide; jeg stod og tudede ved busstoppestedet, siger han i en pressemeddelelse fra Danske Spil.

Den glade vinder og hans ekskone skylder hver især omkring 100.000 kroner til banken. Gevinsten skal indfri gælden – også ekskonens.

- Vi har børn sammen og har kendt hinanden meget længe. Det var en helt naturlig beslutning, og jeg ringede til hende næsten med det samme. Så tudede hun også, griner han.

Manden holder fast i den leje-lejlighed, han har fået anvist efter skilsmissen. Men når man nu er millionær, skal man også have lov at være en smule ”ufornuftig”, som han siger.

- Jeg har altid haft en drengedrøm om at eje en sort BMW 645 CI Cabriolet. Så jeg har købt sådan en. Den er fra 2004, men den er meget velholdt. Den har aldrig set vejsalt – og det kommer den heller ikke til, fortæller han engageret. Han har været ude at leje en lukket garage til den nye kærlighed.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.