Skilsmisse blandt Prins Joachims venner: Grevepar går fra hinanden

Caroline og Michael Ahlefeldt har besluttet at blive skilt. Det får ingen forretningsmæssige konsekvenser for Egeskov Slot.
Greveparret Caroline og Michael Ahlefeldt går fra hinanden.
Greveparret Caroline og Michael Ahlefeldt går fra hinanden. Foto: Mathias Løvgreen Bojesen/Scanpix/arkiv

Efter 10 års ægteskab er det slut for det fynske grevepar på Egeskov Slot, Caroline og Michael Ahlefeldt. De har besluttet at blive skilt.

Det meddeler parret i en pressemeddelelse. Her understreges det også, at skilsmissen sker uden dramatik.

Det skriver Fyens.dk.

- Det er med beklagelse, at vi må meddele, at vi denne sommer har besluttet, at vores ægteskab skal ophøre. Det hele er foregået ganske udramatisk, og vi ser med fortrøstning på fremtiden, skriver parret ifølge Fyens.dk.

Caroline og Michael Ahlefeldt har sammen har to børn; Iselin fra 2009 og Julius fra 2007. Michael Ahlefeldt har desuden en voksen pige og en voksen dreng fra sit ægteskab med Margrethe Kierketerp-Møller.

Prins Joachim er fadder til Julius, ligesom Michael Ahlefeldt var en fadderne, da kronprins Frederik og kronprinsesse Marys yngste søn, prins Vincent, blev døbt i 2011.

Skilsmissen får umiddelbart ingen forretningsmæssige konsekvenser for Egeskov Slot, der er Fyns næststørste turistattraktion og samtidig henter en stor del af sine indtægter fra land- og skovbrug, skriver Fyens.dk.

Avisen har lavet en gennemgang af ejerforholdene i de selskaber, der er registreret på slottets adresse. Gennemgangen viser, at grev Michael Ahlefeldt er eneejer af samtlige aktiviteter.

Skilsmissen får heller ingen konsekvenser i forhold til sommerens festival-succes, Heartland Festival, på Egeskov Slot. Festivalen vender tilbage i 2017, er det netop blevet offentliggjort.

Fakta om Ahlefeldt-parret

Caroline Ahlefeldts fulde navn er Caroline Søeborg Ahlefeldt-Laurvig-Bille. Hun er født i juni 1968.

Michael Ahlefeldts fulde navn er Michael Ahlefeldt-Laurvig-Bille. Han er født i februar 1965.

UDVID

 

 

Fakta om Ahlefeldt-parret

Caroline Ahlefeldts fulde navn er Caroline Søeborg Ahlefeldt-Laurvig-Bille. Hun er født i juni 1968.

Michael Ahlefeldts fulde navn er Michael Ahlefeldt-Laurvig-Bille. Han er født i februar 1965.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.