Skat retur? Det vil kvinderne bruge pengene på

Yes! Flere penge til ferie!
Omkring en tredjedel af danskerne ved ikke, hvad de vil bruge pengene på.
Omkring en tredjedel af danskerne ved ikke, hvad de vil bruge pengene på. Foto: Iris/arkiv

Er du kvinde, og havde du betalt for meget skat? Så er der en god chance for, at du har overvejet at bruge de tilbagebetalte penge på at rejse.

Ferie er nemlig øverst på listen over forbrugsgoder, som især de danske kvinder har mulighed for at bruge den uforudsete skattegevinst på.

Det viser en ny undersøgelse, som YouGov har lavet for flyselskabet easyJet.
28 procent af de danske kvinder foretrækker at bruge tilbagebetalte skattekroner på ferie, mens det tilsvarende kun er 17 procent af de danske mænd, der peger på ferie.

Den store rejseiver kan mærkes blandt flyselskaberne, fortæller William Vet, Commercial Manager for easyJet i Danmark i en pressemeddelelse.

- Vi oplever stor efterspørgsel hos de danske passagerer, og som denne undersøgelse viser, er danskerne glade for at rejse. Foråret er på vej, og det giver mange lyst til at komme på en forlænget storbyferie. Lige nu er pundet historisk lavt i Storbritannien, faktisk det laveste siden slutningen af 2014, så der kommer man langt for pengene lige nu, siger han.

Mens kvinderne altså drømmer sig væk på ferie, er mændene dog mere optaget af at afdrage gæld for de tilbagebetale skattekroner. Samlet set vil 13 procent af danskerne barbere udeståenderne med banken ned.

Omkring en tredjedel af danskerne ved ikke, hvad de vil bruge pengene på.

I alt har 1006 danskere i alderen 18-74 år deltaget i undersøgelsen.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.