Skandalesanger sagsøgt for antisemitisme

Der amerikanske popidol Justin Bieber bliver endnu engang sagsøgt af sin tidligere nabo, som vil have erstatning for tort og svie.
Det amerikanske teenageidol Justin Bieber er ikke helt fremmed for det amerikanske politi og retsvæsen. Han har blandt andet været anklaget for at ryge hash og køre bil i påvirket tilstand.
Det amerikanske teenageidol Justin Bieber er ikke helt fremmed for det amerikanske politi og retsvæsen. Han har blandt andet været anklaget for at ryge hash og køre bil i påvirket tilstand. Foto: Jordan Strauss/JORDAN STRAUSS/INVISION/AP

80.000 dollar var, hvad den amerikanske sanger Justin Bieber måtte punge ud med, første gang hans tidligere nabo Jeff Schwartz hev ham i retten.

Dengang lød anklagerne på, at Justin Bieber havde vandaliseret naboens grund ved at kaste æg ind til ham. Står det til den forurettede nabo, er Justin Bieber imidlertid ikke færdig med at betale ham endnu. Det skriver TMZ.

Denne gang handler søgsmålet om jødefjendtlige kommentarer udtalt af Biebers bodyguard flere måneder forinden ægkastningen.

Ifølge retsdokumenter, som TMZ er i besiddelse af, hævder Schwartz, at Justin Bieber, mens han boede der, terroriserede nabolaget ved bland andet at køre rundt i sin Ferrari i høj fart.

På den amerikanske mærkedag "Memorial Day" i maj 2013 skulle Schwartz og en ven være gået hen til Justin Bieber og bedt ham sænke farten, hvorefter Biebers bodyguard kaldte ham "en lille jødisk dreng".

Ifølge Jeff Schwartz gentog bodyguarden flere gange sætningen: "Hvad har du tænkt dig at gøre ved et lille jødedreng?"

Episoden har ifølge Jeff Schwartz efterladt sig så dybe spor i ham og hans familie, at han nu sagsøger Justin Bieber for erstatning for tort og svie.

Newspaq

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.