Skal du se nøgen-TV i aften?

Er du fan af 'Robinson Ekspeditionen' og 'Paradise Hotel', kan du godt glæde dig, for nu melder et nyt reality-program sig på banen, hvor det bedste er: Deltagerne er nøgne.
Deltagerne i det nye program bliver bogstaveligt talt klædt af til skindet.
Deltagerne i det nye program bliver bogstaveligt talt klædt af til skindet. Lotta Lemche/TV3

Vi danskere er vilde med reality og gerne noget, der omhandler kærlighed, drama, nøgne numser og eksotiske omgivelser – og til vores held får vi netop sådan et program serveret, når klokken 21 TV3 i aften, mandag, blænder op for et helt nyt datingprogram.

LÆS OGSÅ: Sådan når I klimaks samtidig

Det nye program, der hedder 'Adam og Eva', er optaget på en smuk og varm ø med brede sandstrande og blåt hav, og det præsenteres af den smukke skuespiller Julie Zangenberg, der har reklameret med, at alle deltagere i programmet starter ud med at være nøgne.

Vær med fra starten

Det nye (nøgen)-program antyder med titlen 'Adam og Eva', at her er tale om at se mennesker fra deres mest naturlige side, hvilket også programmet trailer fortæller, når deltagere kommer gående igennem vandet mod øen splitter nøgen, som naturen har skabt dem.

LÆS OGSÅ: Fem tegn på, at du bruger den forkerte BH

Desværre har reklamerne indtil nu ikke vist andet end bare numser og blinde vinkler, så spørgsmålet er: Får vi overhovedet lov til at se de her deltagere fuldstændig nøgne, eller kan vi under det meste af programmet følge dem i sløret tilstand og fra vinkler, der intet afslører?

Man kan kun gisne om, at det sidste nok er det mest sandsynlige. Men forestillingen om deres nøgenhed kan også være et fint grundlag for et program, der lover os matchmaking og romancer.

LÆS OGSÅ: Sådan får du skovlen under en mand

For udover en nøgenheds-præmis, så går programmet grundlæggende ud på at par skal finde sammen og det igennem en svær udvælgelsesproces, hvor skuffelser og sårede følelser vil opstå – det skal blive spændende at se, hvad TV3’s nye satsning kan byde på, udover nøgne numser.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.