Skægt tv-klip: Kan du se, hvad Linse imiterer her?

Familien fra Bryggen er taget til Jylland, og her fornøjer de sig med at spille en anderledes udgave af Tegn og Gæt til stor morskab for alle, selvom Linse og Mopper ikke er enige om, hvem der er værst.

- Helt ærligt, så tror jeg, jeg er bedst. Men det er svært, når man har Mopper som partner, siger Linse i aftenens, torsdag, afsnit af Familien fra Bryggen på TV3 klokken 20.00.

Familien er taget till Jylland, og nu skal de spille en lidt anderledes udgave af Tegn og Gæt. De skal imiterer svarene, og Linse tror altså selv, hun er ret god.

Men det synes Mopper slet ikke, hun er:

- Nogge er nok ikke så god til det, nej, siger hun.

Uenighed om talent

Mor Ann mener altså ikke, at datteren er super god. Men faktisk mener de andre, det er mor Ann, som er dårlig.

I virkeligheden gad Linse slet ikke spille spillet, fortæller hun før start:

- Jeg vil hellere ryge smøger udenfor og sidde og sludre med Mopper eller bare lave noget andet, ik.

Faktisk er Linse også overbevist om, at Mopper vil hade spillet. Men hun elsker der overraskende nok, og mor og datter ser da også ud til at more sig, selvom de skal spille på hold sammen.

Stephanie og Cengiz, der er på det andet hold, viser sig da også at være i en lidt bedre spille-form end Linse og Mor Ann, så de giver dem baghjul.

Se med i klippet ovenover, hvor sjovt det går for sig i aftenens afsnit, som også byder på mange andre udfordringer på familieturen til Jylland.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.