Skadet bundesliga-anfører er ude i flere uger

Pierre-Emile Højbjergs klub Augsburg må se bort fra anfører Paul Verhaegh i de næste bundesligarunder.
31-årige anfører Paul Verhaegh har en muskelskade, der holder ham ude af de næste bundesligarunder de kommende par uger.
31-årige anfører Paul Verhaegh har en muskelskade, der holder ham ude af de næste bundesligarunder de kommende par uger. Foto: Frank Augstein/AP

Bundesligaklubben Augsburg er på vej mod et sensationelt godt resultat i denne sæson, men søndagen dryppede lidt malurt i overraskelsens bæger.

Med den danske lejesvend fra Bayern München, Pierre-Emile Højbjerg, på banen i hele kampen smed Augsburg en 2-0-føring og måtte nøjes med 2-2 hjemme mod Eintracht Frankfurt.

Desuden måtte holdets hollandske anfører, Paul Verhaegh, forlade banen på grund af en skade allerede efter 18 minutter.

Mandag kom prognosen på den hollandske landsholdsspiller, der var med til at vinde VM-bronze i 2014. Han er ude i flere uger, meddeler klubben mandag.

Det er en muskelskade, der holder den 31-årige back ude af spillet i den kommende periode. Undersøgelser tirsdag vil gøre klubben klogere på udsigterne for at få anføreren klar igen.

Augsburg har fået 10 point i de seneste fire kampe og ligger aktuelt nummer fire i Bundesligaen med 14 spillerunder tilbage af sæsonen.

/ritzau/dpa

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.