Skadet Balotelli bliver tjekket i Danmark

Fodboldspilleren Mario Balotelli har været til kontrol for sportsbrok i Danmark. Han har været skadet i ugevis
Mario Balotelli jubler med holdkammeraten Cristian Zapata over en scoring i september, men det er efterhånden nogle uger siden angriberen har haft noget at juble over. Italieneren har lige været i Danmark for at blive undersøgt for sportsbrok.
Mario Balotelli jubler med holdkammeraten Cristian Zapata over en scoring i september, men det er efterhånden nogle uger siden angriberen har haft noget at juble over. Italieneren har lige været i Danmark for at blive undersøgt for sportsbrok. Foto: Paolo Giovannini/AP

Den italienske fodboldspiller Mario Balotelli døjer med en skade, som har holdt ham ude af AC Milans hold siden begyndelsen af oktober.

Nu har han været en tur i Danmark for at blive undersøgt for sportsbrok.

Det oplyser AC Milan på sin hjemmeside.

- AC Milan oplyser, at Mario Balotelli har været til konsultation hos professor Per Hölmich i København, skriver klubben kortfattet på hjemmesiden.

Klubben tilføjer, at Milans og Liverpools lægestab samarbejder om at få angriberen skadesfri.

Per Hölmich er professor på Amager Hospital, og det europæiske fodboldforbund Uefa har blandt andet tidligere brugt ham til at undervise Europas landsholdslæger i diagnostik og behandling af skader i hoften og lysken.

Mario Balotelli spillede et enkelt år i Liverpool, men kom tilbage til Milan i august. Her har han kun nået at spille fire kampe og score et enkelt mål hidtil i denne sæson.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.