Sjov sextest: Er dit fornavn Danmarks frækkeste?

Erotisk webbutik har lavet en sjov navnestatisik, der afslører, hvad de mest flittige sexshoppere hedder.
Mon ikke den frække fyr på fotoet her er en Michael? Statistikken taler for det ...
Mon ikke den frække fyr på fotoet her er en Michael? Statistikken taler for det ... Foto: SCANPIX arkiv

Hedder du Michael? Eller Anni?

Hvis ja, må du finde dig i, at dit fornavn topper en ny, fræk hitliste, som den erotiske webshop Sinful.dk har fået lavet. Sinful.dk, der kalder sig selv for landets største webshop af sin art, har gransket sin ordrebog og på den måde fundet ud af, hvilke fornavne der topper, når det gælder indkøb af sexlegetøj. Undersøgelsen er baseret på de sidste 100.000 ordrer i webshoppen.

Og det viser det sig, at det især er de traditionelle navne, der dominerer listen over "Danmarks frækkeste navne," som Sinful.dk udtrykker det. Eksempelvis storshopper danskere med navnene Vera og Sirgud i den erotiske webbutik.

Dog er det to andre navne, der ryger helt til tops. Michael indtager den absolutte førsteplads, mens det på kvindesiden er navnet Anni, der ryger øverst på hitlisten.

Nu kunne man måske indvende, at den 'frække' statistik blot afspejler de mest bruget navne i Danmark. Men det er faktisk ikke tilfældet. Michael er samlet set det 4. mest brugte mandenavn herhjemme - overhalet af Peter, Jens og Lars.

Kun 9.407 kvinder er døbt Anni, fremgår det af tal fra Danmarks Statistik. Sølle 2.028 mænd og drenge hedder Sigurd, mens pigenavnet Vera blot tæller 3.346 hoveder.

- Det er dejligt at se, at det er den lidt mere modne generation, som er øverst på listen når det gælder køb af sexlegetøj. Det viser, at de er friske på at prøve noget nyt i dobbeltsengen, og at de ønsker et inspirerende og legende sexliv, siger Mathilde Mackowski, der er medstifter af Sinful.dk, i en pressemeddelelse.

- Vi håber, at undersøgelsen vil give danskerne et smil på læberne - og at de kan få lidt sjov med at sammenligne hinandens navne og se, hvem der er den frækkeste, siger hun videre.

Sinful.dk har lavet en navnegenerator, hvor man kan indtaste sit navn, og se, hvilken placering det har på listen. Generatoren giver ens navn en placering ud fra, hvor meget navnet i gennemsnit har brugt på køb af sexlegetøj. Test dit eget navn (eller din nabos) - klik her.

Top 10 over Danmarks frækkeste navne

1. Michael

2. Marius

3. Lars

4. Sigurd

5. Felix

6. Anni

7. Randi

8. Leo

9. Mette

10. Vera

 

UDVID

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.