Sisse Fiskers stjålne bil fundet: Tømt for gaver

Sisse Fiskers bil fuld af gaver til syge børn er fundet som følge af hendes efterlysning. Kun en jumbobog lå tilbage.

Hun blev rystet, rasende og ked.

Sidste onsdag stak en tyv af med tv-vært Sisse Fiskers bil uden for hendes hus i Vanløse. I bilen var der både personlige ejendele som kort og nøgler og gaver til syge børn, hun skulle uddele for SMILfonden. Det fik hende straks til at sende en efterlysning. En efterlysning som vågne Valby-borgere har fulgt op på.

Sisse Fisker er ifølge Billed-Bladet lettet.

– Nummerpladerne var klippet, og der var sat nye på, så det er virkelig fantastisk, at bilen blev fundet. Tyven havde rippet alt. Kun én Jumbobog lå tilbage i bagagerummet. Heldigvis vil søde sponsorer gerne hjælpe med erstatning af gaver til SMILfonden, fortæller Sisse Fisker til Billed-Bladet.

Så tyven fra vinduet

Sisse Fisker stiftede for to år siden den frivillige forening SMILfonden, som hjælper syge børn.

Det kendte tv-ansigt skrev i sin efterlysning på Facebook, at hun havde fået stillet bilen til rådighed af Volkswagen for at køre gaver til syge børn i Aarhus.

Da jeg for to timer siden parkerer bilen og går ind og putter vores børn, så lister en tyv ind i vores hus og stjæler nøgle til bilen, som ligger på vores køkkenbord. Han kører af sted, mens min mand spotter ham ud af vinduet i en bil fyldt med gaver til børn for tusindvis af kroner," skrev Sisse Fisker.

Bilen indeholdt gaver fra LEGO, Egmont, Bülow Lakrids samt Sisse Fiskers egen taske og personlige papirer. De er i modsætning til bilen sporløst forsvundet.

 

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.