Silkeborgs målmager: Vi fik vores hævn over Viborg

Silkeborg tog fredag sæsonens tredje sejr med 3-1 ude over Viborg efter et hattrick af Davit Skhirtladze.
Davit Skhirtladze håber, at Silkeborg kan kvalificere sig til Superligaens medaljeslutspil efter fredagens sejr i Viborg.
Davit Skhirtladze håber, at Silkeborg kan kvalificere sig til Superligaens medaljeslutspil efter fredagens sejr i Viborg. Foto: Bo Amstrup/Scanpix

Der var bare spillet to minutter, da Davit Skhirtladze scorede det første af sine tre mål i fredagens 3-1-sejr på udebane over Viborg.

Sejren var en kærkommen revanche, efter at Silkeborg tidligere på efteråret på eget græs tabte stort til Viborg.

- Vi havde tabt 1-5 til dem sidste gang, så vi måtte prøve at revanchere det, og jeg synes, at vi fik hævn for det nederlag.

- Siden dengang har vi fået mere selvtillid, og fået forstærkninger. Det har gjort en forskel, siger Skhirtladze efter sit hattrick.

Georgieren roser samtidig holdkammeraten Robert Skov, der lagde op til Skhirtladzes sidste to mål i fredagens kamp.

- Han skaber så meget plads til alle os andre på banen. Han er så god individuelt, og i dag lavede han to gode oplæg til mig.

- Det er jeg selvfølgelig meget taknemmelig for, lyder det fra georgieren, der nu har scoret syv mål i Alka Superligaen i denne sæson.

Han vil ikke udelukke, at Silkeborg kan blande sig i kampen om at komme i top-seks og dermed kvalificere sig til mesterskabsslutspillet.

- Ud over FC København, FC Midtjylland og Brøndby er alle andre hold i den samme situation, hvor de gerne vil prøve at komme i top-seks, og vi er ikke spor anderledes. Vi tænker da på det, men samtidig tager vi også en kamp af gangen, siger han.

Med sejren avancerede Silkeborg til tiendepladsen i Alka Superligaen, seks point fra sjettepladsen og en plads i medaljeslutspillet.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.