Silkeborg-keeper efter nedrykning: Skal slutte ordentligt af

Silkeborg tabte med 2-5 i Esbjerg, og resultatet betød, at silkeborgenserne rykker ud af Superligaen.
Thomas Nørgaard blev passeret fem gange lørdag mod Esbjerg.
Thomas Nørgaard blev passeret fem gange lørdag mod Esbjerg. Foto: CLAUS BONNERUP/POLFOTO

Silkeborg tabte lørdag aften med 2-5 i Esbjerg, og resultatet betød, at Silkeborg nu definitivt rykker ud af Alka Superligaen og må indstille sig på livet i landets næstbedste række efter sommerferien.

Silkeborg-målmand Thomas Nørgaard mener, at han og holdkammeraterne må kigge frem mod næste sæson.

- Vi må være mænd nok til at gøre det ordentligt færdigt, så vi får en god indgang til den nye sæson efter sommerferien.

- Det er stadig sjovt at spille i Superligaen, selvom tingene er afgjort. Vi må ud og nyde de sidste fem kampe og få det bedste ud af det, siger Nørgaard.

Holdkammerat og midtbanespiller Emil Scheel var efter kampen ærgerlig over, at han nu ikke længere har udsigt til at spille på højeste niveau.

- Jeg fik jo allerede i AGF smagen for at spille i Superligaen, og da jeg i sin tid tog skridtet til Silkeborg, var det for at spille i Superligaen. Det lykkedes også, men at det så skulle gå den anden vej igen er selvfølgelig brandærgerligt.

- Jeg vil blive ved med at forfølge muligheden for at spille i Superligaen, og specielt nu hvor jeg har fundet ud af, at jeg kan være en farlig og afgørende spiller på højeste niveau, siger han.

Emil Scheel, der har kontrakt med Silkeborg til 2017, erkender dog også, at han har en aftale at forholde sig til, og peger på, at han er glad for at træne under Kim Poulsen.

- Jeg har selvfølgelig en kontrakt at forholde mig til, og jeg er rigtig glad for at være i Silkeborg. Desuden har jeg haft det godt med at spille under Kim Poulsen, siger den 25-årige Silkeborg-spiller.

Silkeborg har blot hentet 13 point i sæsonens 28 kampe. Næste opgave er en hjemmekamp på Mascot Park, hvor Brøndby kommer på besøg.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.