Silas Holst: Slut med at 'danse dirty ' - nu gælder det datteren

Dirty Dancing - The Musical har haft afslutningsbal, og Silas Holst jubler over at få tid med familien.
Silas og resten af familien har kunnet opleves på tætteste hold i 'Mig, min mand og min kone' på Kanal 4.
Silas og resten af familien har kunnet opleves på tætteste hold i 'Mig, min mand og min kone' på Kanal 4. Foto: Krestine Havemann/SBS

Der er sat et foreløbigt punktum for Silas Holst som Johnny Castle. "Dirty Dancing - The Musical" har spillet sin sidste forestilling i Musikhuset i Aarhus, og nu glæder Silas Holst sig over at være hjemme hos sin regnbuefamilie.

- Det var skønt at komme hjem til min datter og min mand - og ikke mindst Louise. Johannes havde gjort hele huset rent, og det var så godt at se dem alle sammen. Vi har lige fejret det med at spise en masse pandekager, fortalte Silas Holst, da BILLED-BLADET mødte ham på Victor Borges Plads i København.

Silas Holst: Vi brød sammen, da vores datter blev født. Se mere på Billedbladet.dk

Maggie Mys mor begynder på job

Her mødtes han med resten af Dirty Dancing-holdet for at holde afslutning for denne gang. Dirty Dancing opføres igen næste sommer i Operaen i København, men lige nu skal musicalstjernen nyde to måneders barsel med sin otte måneder gamle datter Maggie My.

Se også:

- Det bliver skønt at have så meget sammenhængende tid med hende. Hendes mor (Louise Mahnkopf, red.) starter på job om 14 dage, så det passer fint med, at jeg så er på barsel og kan være hjemme hos hende - og Batman (familiens engelske bulldog, red.) Maggie er begyndt at spise almindelig mad, så Batman er hele tiden der, hvor Maggie er i håb om, hun taber noget, bemærker Silas med et grin.

Vild med dans-vinderen Mie Skov er netop blevet mor: Se billederne på Billedbladet.dk

Når Silas' barsel er slut, skal Maggie My i dagpleje, så både mor og far og far kan passe deres repektive jobs.

- Ja, hun starter i dagpleje 1. august. Det tror jeg, hun bliver glad for. Hun elsker babyer, og det er nok mere de voksne, der har det lidt svært med det. Men det fint nok, at man også lærer at slippe ansvaret ind imellem og gøre sige egne ting, selv om vi jo elsker hende over alt på jorden.

Men lige nu glæder Silas Holst sig til at nyde sin datter i døgndrift.

- Hun kan ikke gå endnu, men det nye er, at hun kan klappe. Og Maggie My klapper på alting. På Batman, på bordet, på legetøjet, på alt. Det er, har vi fået at vide, helt normalt, at hun ikke kan så meget andet endnu. Men hun er så til gengæld rigtig god til at klappe.

Når Silas er færdig med sin barsel skal han spille Grease og så Hairspray og så Rottefælderevy, så der er masser af engagementer i kalenderen.

Helle Skram de Fries, Billed-Bladet, Aller Media

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.