Silas Holst skal være forsanger i nyt band

Det er ikke så få ting, danser og musicalstjernen Silas Holst kaster sig over for tiden.
Danseren Silas Holst kan nu føje endnu en titel til sit performer-CV.
Danseren Silas Holst kan nu føje endnu en titel til sit performer-CV. Foto: Emil Hougaard/Scanpix

Danser, musicalstjerne, regnbue-far og burgerbar-ejer.

Det er ikke så få ting, danseren Silas Holst de seneste år har kunnet føje til sit CV, og nu kaster den modige dansemus sig også ud i at starte et band. Det afslører han i et nyt indlæg på sin blog silasholst.com.

I indlægget opdaterer Silas Holst sine fans på, hvad han har brugt sin tid på på det seneste, og til sidst i indlægget afslører performeren altså, at han nu også kan kalde sig forsanger.

- Samtidig har jeg også fået mig et orkester, hvilket er noget, jeg har drømt om længe. Et rigtigt festorkester, der spiller alt lige fra Gitte Hænning til Rick Astley, Otto Brandenburg til Tina Turner, lyder det i indlægget.

Det er dog ikke første gang, Silas Holst stiller op som forsanger. Tilbage i juni sprang sangeren ud med dansktop-bandet "Bjørn og ski' vær' me'et" ved en koncert på Damhuskroen.

Men nu har bandet ændret deres profil og navn, og tilsyneladende har de allerede en række koncerter i ærmet hen over julen.

- Vi er gået all in, og vi hedder "Silas Holst & The Flamingo Orchestra". I skriggul kalvekrøs og stofbeklædte lamper spiller vi op til fest, skriver Silas Holst.

Læs hele Silas Holsts indlæg her: http://silasholst.com/long-time-no-see/

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.