Silas Holst langer ud efter Vild med dans-deltager

James Sampson kritiserede dommerne i Vild med dans i fredags, da han røg ud. Men nu forsvarer Silas Holst dem.
Silas Holst giver igen på kritik fra Vild med dans-deltager. 
Silas Holst giver igen på kritik fra Vild med dans-deltager.  FOTO: Scanpix

Igen i fredags var der drama på settet i Vild med dans. Alle dansede forrygende, og det var derfor svært at udvælge et par, der skulle smides hjem.

Valget faldt på sangeren James Sampson, som dansede med Mie Moltke. Et valg den grådkvalte sanger ikke var helt tilfreds med:

- En smule forståelse havde været på sin plads. Mine fødder peger ud, sådan er det bare. Hver gang jeg kæmper for at få dem vendt, får jeg ondt i knæene, sagde han siden ifølge TV2.dk

Den 44-årige sanger har flere gange haft brækket sine ankler, hvilket har medført en del komplikationer under træningen. Det er også blevet nævnt af dommerne flere gang, at fodarbejdet haltede, og James Sampson har selv flere gange fremhævet det i programmet.

Alligevel skuffer begrundelsen sangeren.

Der skal ikke tages hensyn

Men nu råber danseren Silas Holst op. Han er nemlig slet ikke enig med den James Sampsons kritik, skriver TV2.dk:

- Jeg ved godt, at James har kæmpet med de brækkede ankler. Og jeg tror ikke, at alle os, der ikke har været til stede i træningslokalet med James og Mie, overhovedet kan forestille os, hvor meget de har kæmpet og arbejdet med det. Men det betyder ikke, at dommerne skal tage hensyn til det. Så skulle de også udvise forståelse for, at eksempelvis 'Faxe' og Søs begge er over 50 år, og det skal de jo heller ikke. Deres opgave er at dømme det, de ser på dansegulvet, siger Silas Holst.

Den hjemstemte sanger får altså ikke meget sympati fra den tidligere professionelle danser i Vild med dans:

- Det var okay, de havnede sidst hos dommerne i fredags. Der er ingen tvivl om, at James er exceptionel til latindansene, og at han også har været okay og er blevet bedre og bedre til standarddansene, men nu er der så få par tilbage, som alle er gode til standarddansene, så den skal altså sidde lige i skabet hver gang, og det gjorde det ikke for James og Mie i fredags.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.