Sikre tegn på dit forhold snart ender

Du ved det måske godt, men tør ikke indrømme det. Dit parforhold er på slingrekurs og I styrer mod opløsning – Se her, hvad du skal ændre på, hvis du vil redde det.
Der findes mange små tegn på, at I er begyndt at glide fra hinanden. Se dem her.
Der findes mange små tegn på, at I er begyndt at glide fra hinanden. Se dem her. FOTO: Scanpix

I kalder hinanden for grimme ting, beskylder hinanden for alt mellem himmel og jord, I taler sjældent sammen, men kaster i stedet om jer med skældsord og bebrejdelser.

Det er ikke et ønske-forhold, men samtidig kan du ikke se, hvor det er, tingene går galt. Women’s Health kan måske hjælpe dig – de har samlet en række klassiske fejl, I sikkert begår.

1. Jeres konflikter er beskyldninger

Alle par skændes nu og da, eller har ting, der skal rettes op på. Men i stedet for at sige: ”Skat, kan jeg ikke lokke dig til at tømme opvaskemaskinen, når du kommer hjem, i stedet for dagen efter, så er du sød.” Så siger du eller han: ”Er du komplet idiot eller hva! Du kan da selv regne ud, at opvasken ikke bare skal stå der.”

Kan du se forskellen? Det handler om den tone, I har overfor hinanden. Den er hård og angriber partnerens karakter og det skaber afstand mellem jer. Prøv om I kan undlade de grimme ord, når I skal løse ting.

2. I stole ikke på hinanden

Der er situationer, der er mere umulige at rette op på end andre. Har den ene af jer vist tegn på at være utilregnelig eller har en af jer været utro, vil I kunne mærke det i jeres forhold.

Det er naturligt, at det sætter skub i visse ting derhjemme og gør det svært for jer at tro på forholdet. I skal naturligvis forsøge at arbejde jer igennem det, hvis det er jeres ønsker. Men det er heller ikke en skam at gå hver til sit, hvis ikke forholdet er sundt for jer.

3. I rører ikke længere hinanden

En ting er de verbale problemer i forholdet, men de fysiske spiller også en stor rolle. Har I stadig sex? Kysser I? Holder i hånden? Krammer?

Nej! Så er det klart, I føler jer usikre på hinanden. De fleste glade par er også par, der sørger for at være i fysisk kontakt med hinanden mange gange om dagen. Det behøver langt fra at være sex, men blot små berøringer og kram.

4. Der er alt for meget drama

Du føler dig ikke sikker på, at I kan komme igennem en drink i byen eller en middag hos venner uden at blive uvenner. Der er altid noget at blive uenige om, ting der fører til et skænderi og det gør går sjældent stille for sig – det slider på både forholdet og jer.

5. Ingen tegn på empati

Kan din partner slet ikke sætte sig ind i dine tanker og daglige spekulationer, er det ikke bare usundt for jeres forhold, det er heller ikke spor rart for dig.

Det får dig til at føle dig alene, for alle har brug for opbakning og omsorg fra den nærmeste.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.