Sigtet skrev om dødsfald på Facebook

Kvinden, der er sigtet i sagen om de mystiske dødsfald på Nykøbing Falster Sygehus, skrev selv om en række dødsfald på sin Facebook-profil.
Kvinden, der er sigtet i sagen om de mystiske dødsfald på Nykøbing Falster Sygehus, skrev selv om en række dødsfald på sin Facebook-profil.
Kvinden, der er sigtet i sagen om de mystiske dødsfald på Nykøbing Falster Sygehus, skrev selv om en række dødsfald på sin Facebook-profil. Scanpix, arkiv

Den 29-årige kvinde, der mandag blev sigtet i en sag om en række mistænkelige dødsfald på Nykøbing Falster Sygehus, skrev selv om en yderst hård vagt natten til søndag.

Ifølge TV2 Øst skrev kvinden nemlig på sin nu lukkede profil, at tre personer var døde i løbet af natten, og at det havde været den værste vagt nogensinde.

Om episoden, som den 29-årige beskriver, har relation til den verserende sag, er endnu uvist. Men sygehusets direktør Arne Cyron har tidligere udtalt til TV2 Øst, at anmeldelsen mod kvinden er baseret på nyere sager.

Varetægtsfængslet

Kvinden blev mandag fremstillet i grundlovsforhør for dobbeltlukkede døre og varetægtsfængslet i foreløbig tre uger.

Den 29-åriges advokat Torben Groth Madsen valgte på vegne af sin klient at kære afgørelsen til Østre Landsret.

Her skal sagen ifølge Ritzau nu bedømmes af tre landsdommere, som kan vælge enten at opretholde varetægtsfængslingen eller at løslade kvinden.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.