Sigtet: Forfærdelig barndom fik mig til at dræbe min far

En 48-årig mand er blevet varetægtsfængslet i fire uger i surrogat. Manden erkender at have dræbt sin far.
En 48-årig mand, der erkender at have knivdræbt sin far i Svendborg, er torsdag blevet varetægtsfængslet i fire uger i surrogat på en retspsykiatrisk afdeling. Her ses Retten i Svendborg.
En 48-årig mand, der erkender at have knivdræbt sin far i Svendborg, er torsdag blevet varetægtsfængslet i fire uger i surrogat på en retspsykiatrisk afdeling. Her ses Retten i Svendborg. Foto: Per Johansen, Pressefoto, Domstolsstyrelsen/Free

En 48-årig mand, der erkender at have knivdræbt sin far i Svendborg, er torsdag blevet varetægtsfængslet i fire uger i surrogat på en retspsykiatrisk afdeling.

Det skriver TV2 Fyn.

På trods af, at manden erkender at have ført kniven for at dræbe, nægtede han at udtale sig til grundlovsforhøret ved Retten i Svendborg.

Men manden har forklaret politiet, at han var gal på sin far efter en "forfærdelig" barndom.

Drabet fandt sted onsdag cirka klokken 13.45 på Klosterplads ved Svendborg Banegård.

Den dræbte var 74 år gammel og blev erklæret død på stedet af en ambulancelæge. Ofret blev stukket fire gange i halsen og to gange i maven.

Efter drabet flygtede sønnen fra stedet.

Ifølge TV2 Fyn skyllede han blodet af i en vandpyt og gik derefter ud og drak kaffe, gik på biblioteket, på museum og til sidst på psykiatrisk for at få hjælp.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.