Sidse Babett afslører: Sender private beskeder til Tom Hanks

Den danske filmdarling Sidse Babett Knudsen er blevet så populær udenfor landets grænser, at hun nu spiller sammen med selveste Tom Hanks for anden gang, og han er virkelig en imponerende mand, fortæller hun.
Sidse Babett Knudsen kan også blive stum, når hun møder store verdensstjerner.
Sidse Babett Knudsen kan også blive stum, når hun møder store verdensstjerner. Scanpix.

Herhjemme har skuespilleren Sidse Babett Knudsen været populær i mange år, men lige nu oplever hun noget af et gennembrud internationalt.

Og især samarbejdet med Tom Hanks har lært hende meget, fortæller hun til ALT for damerne.

Den 47-årige skuespiller har spillet sammen med superstjernen hele to gang. Først i "A Hologram for the King" og nu i den aktuelle tredje film i Dan Brown-serien om professor Robert Langdon "Inferno".

Faktisk troede Sidse Babett Knudsen, at hun kunne takke Tom Hanks for den seneste rolle, men han anede intet om det, fortalte han, da hun skrev til ham og takkede:

- Da jeg fik rollen og vidste, at vi skulle spille sammen igen, skrev jeg til ham. Og så skrev han: "Du skal ikke takke mig, jeg har intet med det at gøre". De var bare ­kommet til ham og havde fortalt ham, at de ­havde fundet den her danske skuespiller. Og så havde han sagt: "Oh, I've just played with that little lady", siger Sidse Babett Knudsen.

En sød og professionel mand

Det ville nok tage pusten fra de fleste at have store kendisser som kollegaer, og Sidse Babett Knudsen har da også været imponeret, fortæller hun:

- Det var jo så vildt skørt at møde Tom Hanks første gang. Det var også første gang, jeg mødte en kæmpe stjerne. Det allerførste, vi skulle sammen, var at øve en scene, hvor vi skulle kravle rundt på hinanden. Der blev lagt nogle puder på gulvet, og så var det bare om at kaste sig ud i det. Klatre lidt rundt på Tom Hanks. Det var eddermame grænseoverskridende. Og meget sjovt. Og han var så sød. Jeg ville heller ikke have kunnet bære i min sjæl, hvis han ikke levede op til at være Tom Hanks. Der er kun én, der er så god til at være Tom Hanks, og det er heldigvis Tom Hanks. Han er superfed. Pro og sød og bare rigtig dygtig til at være Tom Hanks. Det er heller ikke noget koketteri med det. Der er noget super over det. Det er der også med Ron Howard. Super mennesker, fortæller hun.

Sidse Babett Knudsen har altså kun godt at sige om de stjerner, hun indtil nu har mødt. Og det virker da også som om, at den internationale filmscene er faldet for hende. Faktisk er den danske stjerne også aktuel i en HBO-serie "Westworld", hvor hun spiller sammen med andre store navne, og hun har spillet med i flere franske produktioner.

Med en international karriere i fuld udvikling, kunne det derfor være oplagt for Sidse Babett Knudsen at rykke videre og flytte til udlandet.

Men det skal vi ikke være nervøse for, at hun gør, fortæller hun. Hun savner altid København og sine venner og familie, når hun er ude. Så selvom verdenstjernerne lokker og imponerer, bliver Sidse Babett Knudsen altså i Danmark. 

Læs hele interviewet her.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.