Shu-bi-dua-medlemmer i bitter strid: Vil have den anerkendelse vi fortjener

Trommeslageren Bosse Hall Christensen og guitaristen Michael Hardinger er røget i totterne på hinanden. Michael Hardinger stod bag udsmidningen af mig, siger Bosse Hall Christensen.
Foto: Scanpix

Der er tilsyneladende kold luft mellem flere af de tidligere medlemmer af Shu-bi-dua. Det skriver BT.

Blandt andet beskylder Bosse Hall Christensen nu Michael Hardinger for at være manden, der stod bag hans exit fra Shu-bi-dua. Samtidig kræver han også en vis anerkendelse for sin rolle i bandet.

- Jeg synes, det ville klæde ham at holde sig til sandheden og give os andre den anerkendelse, vi vitterligt fortjener, skriver han blandt andet på Facebook.

Bosse Hall Christensen siger til BT, at Michael Hardinger kalder Shu-bi-duas univers for et "numsehulsunivers".

Til BT fortæller han også, at han ikke forstår måden, han blev smidt ud af bandet på.

- Vi fik en opringning, og så var det dét. Det var en kold måde, som det skete på, og jeg ville ønske, at jeg havde fået et forvarsel, men det var bare besluttet, og så var det sådan, siger Bosse Hall Christensen til BT.

Konflikten er ifølge BT blusset op efter DR2-dokumentaren "Fluer i Kødbyen", som fortæller om det folkekære orkesters op og nedture fra bandets dannelse i 1973 til 2011, hvor forsanger Michael Bundesen fik en blodprop.

Billedet her fra oktober 2014. Yderst til venstre er det Michael Hardinger, mens Bosse Hall Christensen står yderst til højre. Foto: Claus Bech/Scanpix/arkiv

Trommeslageren Bosse Hall Christensen forlod Shu-bi-dua i 1981, hvor han havde et alkoholmisbrug. Ifølge BT følte han sig dengang svigtet af bandet, mens bandet følte, han svigtede dem.

Bosse Hall Christensen siger nu også til BT, at der generelt ligger en masse uforløste ting fra dengang.

- De andre siger i dokumentaren, at jeg er en af de kreative kræfter i Shu-bi-dua, og nu tyder det på, at Michael Hardinger er blevet jaloux over det, siger Bosse Hall Christensen til BT.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.